Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktoś zna firmę, która robi fajne spodnie dla kobiet z masywnymi udami??!

Polecane posty

Gość gość

Hej, szukam fajnych spodni. Lubie kroj "skinny" ale mam bardzo duzy problem z rozmiarowkami w sieciowkach. Mam bardzo dlugie nogi, masywne uda i lydki (duzo jezdze na rowerze) ale nie jestem gruba ogolem. Gdy chce kupic klasyczne dopasowane rurki to albo sa za dobre w biodrach/pasie a za ciasne w nogach albo sa dobre w nogach a w pasie odstaja strasznie luzno. Ktos powie, gdzie moge miec duzy wybor spodni dla takiej sylwetki jaka przedstawilam??? Bo w necie tez podaja tylko dlugosc ogolna i wymiary w pasie i biodrach a nogawek nie, wiec boje soe kupowac...

Gość gość
Up upppppp

Gość gość
ja kupuję tregginsy w h&m

Gość gość
Kupuj proste spodnie. Pogodz się z tym,że nie każdy powinien chodzić w rurkach. Obrzydliwy widok,masywne nogi i obcisłe spodnie.

Gość prawictwo pospolite 152
bo tutaj chodzi o to , że legginsy pozwalają częsciowo odwrócić uwagę od masywnych ud , dlatego ze podkreslają jednoczesnie kobiece kształty a inne spodnie nie podkreslają kształtów za to podkreslają uda dlatego otyła laska w rurkach wygląda jak wielka gruba szafa .. bo rurki nie wybaczają wad w figurze tak jak legginsy

Gość gość
Bon prix polecam. Mam grube nogi i dobre spodnie dla mnie to tylko stamtąd. Tchibo zdaje się też ma spodnie dla bardziej masywnych, ale tam już mniejszy wybór.

Gość gość
11:51 Po to są tuniki do legginsów i jegginsów żeby przykryć szerokie biodra i masywne, potężne uda.