Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćewunia

Panowie co dla was znaczy być prawdziwym mężczyzną?

Polecane posty

Gość gość
silny, waleczny, bogaty, dobrze róha , kiedy trzeba trząchnię kurfiskiem o betonik . ma swoje zdanie . nie ulega zbytnio urokowi kobiet. do żadnej się nie przywiązuje

Gość gośćewunia
20:12 widać inspiracje Jamesem Bondem

Gość gość
odwaga bierze sie z duszy. życie kocha każdy. żaden wyróżnik.

Gość gośćewunia
Życie kocha każdy? Aż się zakrztusiłam. Życie kocha mniejszość ludzi.

Gość gość
jak tak myślisz to masz coś z głową. ile ludzi osobiście ci mówiło, że nie kocha życia? masz jakiś pokręcony model rzeczywiśtości. zapluwaj sie dalej.

Gość gośćewunia
Inaczej: ile ludzi ci powiedziało, że kocha życie?

ja kocham żyć a nieżycie mi się nie podoba chyba bo nie próbowałem to na 100% nie wiem

Gość gdzie ci męzczyzni
kiedyś to byli mężczyźni,dbali o swoje kobiety,odważni,szarmanccy,silni,pracowici,solidni,uczciwi...na takich powinno sie wychowywać młode pokolenie bo pełno alkoholików,*****czy,ćpunów,słabeuszy i maminsynków

Gość gośćewunia
"masz jakiś pokręcony model rzeczywiśtości" Xxx "rozumienie jest trudne, dlatego większość ludzi ocenia" C.G. Jung

Gość gość
po co mi ktoś ma mówić, że kocha życie? czy ode mnie słyszałaś? nie? no bo po co mam takie rzeczy mówić?

Gość gośćewunia
Uzależnienia właśnie wyrastają z niekochania życia, są patologią

Gość gośćewunia
Nie musisz, już pokazałeś, że nie kochasz . może ci się tylko wydaje że kochasz.

Gość gość
to nie jest normalne, uważać coś czego sie nie wie za pewnik. każdy kocha życie. bo w życiu jest miłość, zwycięstwo, porażka, wszystko co je czyni wspaniałym. jak można przypuszczać, że większość ludzi nie kocha życia?? przecież to kretyństwo.

Gość gośćewunia
Możesz tak uważać, rozumiem .

Gość gość
naprawdę jesteś szurnięta, az żal czytać. i głupia, jeśli uważasz, że wiesz lepiej ode mnie, czym jest moje życie. brak c***iątej klepki.

Gość gośćewunia
I właśnie dalej pokazujesz że nie kochasz życia. Człowiek który je prawdziwie kocha, nigdy do nikogo się tak nie odzywa. n i G D y

Gość gość
no to ciekawe, a jak ty sie odzywasz? lepiej? krytykując? wymyślasz sobie tezę i każesz wszystkim znajdować sie w tym modelu? i nikt nie moze myśleć inaczej? to kim ty jesteś?

Gość gość
ha ha, jasne, jak ktoś kocha życie to : 1.2.3, a jak ktoś nie spełnia tych wymyślonych warunków to nie kocha życia? nie, no, naprawdę ..:(

Gość gośćewunia
Uważam że mniejszość ludzi kocha życie. Zabronisz mi to uważać? Przykro mi ale sam to potwierdzasz, bo kochanie życia to wielka wewnętrzna siła, a ta nie potrzebuje nikogo wyzywać i obrażać.

Gość gość
nie ma dla kogo być prawdziwym mężczyzną!

Gość gość
nie dyskutuj z nią, to jest ta sama co zawsze wyzywa inne forumowiczki i opisuje siebie jako ideał którego boją się mężczyźni :D

Gość gośćewunia
20:36 konfabulacja to twoje drugie imię? ;-) jakos nigdy nie doczekałam się cytatów postów, w których wyzywam, ale spoko, rozumiem twoją nienawiść do mnie ;-)

Gość gość
uważać możesz, ale większość sie z toba nie zgodzi. każdy życie kocha na swój sposób. mówienie, że ktoś nie kocha, bo nie pasuje do twojego modelu , potwierdza, że sama nie kochasz życia, wg. twoich kanonów. więc albo nikogo nie sądzisz, albo sądzisz i sama jesteś osądzana.

Gość gość
nie dogadasz się z nią, to samotna, stara panna. Pisała kiedyś spod nicka tralalala czy jakoś tak.

Gość gośćewunia
"mówienie, że ktoś nie kocha, bo nie pasuje do twojego modelu , " Ale tak jest, poczytaj sobie co piszą przewodnicy duchowi, psychoterapeuci, psychoanalitycy. To nie są jakieś moje ubzdurane kanony. Kochanie życia to jest siła. Agresja, jaką reprezentujesz ty i mnóstwo użytkowników kafeterii, jest oznaką słabości. Wystarczy poczytać mądrzejszych .

Gość gość
a w sumie, to może tu problem, jakiś nie był zdecydowany, znaczy nie kochał zycia :P

Gość gość
jaka agresja? a nie, ja sie nie przyszedłem dogadywać, tylko zrelaksować, gnaty mnie bolą po całym dniu składania mebli, cholerka, te rysunki i instrukcje to też nie zawsze jasne :)

Gość gość
To jak agresja pokazuje słabość to co powiedzieć o trollicy która nie potrafi znieść sprzeciwu i chyba sama sobie próbuje udowodnić, że wszyscy się mylą, a ona ma rację? Czytał ktoś kiedyś jej wypowiedzi na temat kobiet które rano są w autobusie umalowane? Tylko jadu i złości dawno nie było na tym forum :D

Gość gość
ha ha, a kto to jest niby mądrzejszy? aa. literat, co mu powieść wyszła? ah, i tam jeden kochał życie, bo nigdy nie trwał przy swoim, a drugi nie kochał, bo się spierał o swoje zdanie? oj, ta logika, to naprawdę..