Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja mama jest nienormalna!

Polecane posty

Gość gość

Pomozcie mi, juz nie wiem co mam robic. Jestem totalnie zdesperowana. Mam 3 braci, jestem jedyna corka. Moja mama ma mnie totalnie gdzies. Nigdy ja nie obchodzilo co sie ze mna dzieje. Dodam ze mam 17 lat. Ma jakies chore napady na mnie np pare minut temu. Wyszlam z psem na dwor, jak wrocilam zrobilam sobie kanapki z pasta rybna, a ona wparowala do kuchni zaczela mnie wyzywac ze robie wszystko na zlosc, ze moj mlodszy brat to chcial itd. Skad ja to do cholery miaoam wiedziec, pomijajac fakt ze w lodowce byly jeszcze 3 takie paasty. Zaczela klnac wyzywac.. Naprawde mam tego juz dosyc. Kiedys nie umiala znalezc jakies szmaty w kuchni i powiedziala ze mam poszukac, nie zauwazyla ze byla pod umywalka i jej ja dalam a ona ze robie z niej idiotke ze co ja sobie mysle itd.. Czy to toksyczna rodzina?

Gość As28
Niestety masz toksyczną matkę. Nie wiem czemu na Tobie się odgrywa za swoje frustracje, ale na pewno ma to głębsze podłoże niż zły humor.

Gość gość
U mnie było to samo, nienawidze mojej matki, dopiero terapia uświadomiła mi, ile krzywdy mi wyrządziła