Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Tylko pracowita kobieta z dobrym wykształceniem ew. bardzo zaradna

Polecane posty

Gość gość

Teraz tylko na takie zwracam uwagę - życie mnie nauczyło. Jestem dobrze sytuowanym facetem, który wszystkiego dorobił się sam. Dlaczego tylko na takie zwracam uwagę? Nie dlatego, że ostrzę zęby na czyjeś pieniądze, ale leniwe i niewykształcone dziunie właśnie ostrza zęby na moje pieniądze... Zwracajcie na to uwagę - damskim leniom stanowczo mówimy NIE!!!

Gość gość
Faceci to straszni materialiści, lecą głównie na kasę i chcą, żeby kobiety były wołami pociągowymi a nawet ich utrzymywały.

Gość gość
czemu? facet bardzo dobrze napisał - nie wymaga niczego poza tym, co sam jest w stanie zaoferować...

Gość gość
Popieram autora. Jak facet jest zaradny, to kobieta również powinna, wówczas coś razem osiągną. Jak weźmie lenia, to będzie ją utrzymywał, a takie mają duże wymagania...

Gość gość
jakby w ten sposób każdy podchodził, to musiałyby powymierać próżne niunie, które nic poza wyglądem i zadbanej tzipki nie są w stanie zaoferować

Gość Rołzanna
Kobieta wykształcona - po studiach. Czyli już niemłoda to raz. Dwa na pewno prze/r****** przez kilku jak nie kilkunastu studentów. Gratuluję wyboru. Dorobiłeś się tylko po to by wziąć starzejącą się zużytą babę.

Gość gość
Sam jestem po 30, więc nie będę oglądał się za 17...

Gość gość
A co, brzydkie są? :classic_cool: Tak ta gładka skóra, lśniące włosy, jędrne ciało, tak! to nie to samo co hmm wykształcenie czyli wyżej sra niż doope ma i przebieg...

Autorze jak sam taki jesteś to dziwne żebyś w uczuciach sobie odpuści i miał zadowolic sie wymalowanym manekinem ;)

Gość gość
Ważne jest 1. czy jest dobrze wychowana 2. jakie jej wpojono wartości 3. czy mieszka z rodzicami. Bo jeśli mieszka sama to skąd wiesz czy nie przyjmowała w wynajmowanym mieszkaniu sponsora.

Gość gość
Żebyś się tylko kolego nie przejechał. Bo ja zauważyłam, że mężczyzn często deprymuje to, że mam dobrze urządzone mieszkanie i niezły samochód służbwy. A o swoich zarobkach już nawet nigdy nie będę mówiła. Więc co zrobisz, jeżeli się okaże, że twoja wybranka ma lepszą pozycję zawodową i lepszy samochód od twojego, mhm? Bo ręczę ci, większości mężczyzn to niestety przeszkadza.

Gość gość
dalej 4. czy bawi się smartfonem często. jeśli tak to znaczy że lubi plotki i jest flirciarą 5. czy ma własny styl ubioru czy jest kalką innych. jeśli tak to znak że może też inne rzeczy, w tym złe nawyki i obyczaje, kopiować od innych

Gość gość
6. czym jej będziesz imponował, jeśli będzie na Twoim poziomie edukacyjno-zarobkowym? :D niczym. zdradzi Cię

Gość gość
gość dziś O lepszy samochód się nie martwię, bo stać mnie na naprawdę drogie autko... a przed zakupem takowego powstrzymuje mnie jedynie rozsądek...

Gość gość
więc gdzie są do cholery tacy faceci?

Gość gość
gość dziś dalej 4. czy bawi się smartfonem często. jeśli tak to znaczy że lubi plotki i jest flirciarą 5. czy ma własny styl ubioru czy jest kalką innych. jeśli tak to znak że może też inne rzeczy, w tym złe nawyki i obyczaje, kopiować od innych x zależy, co na tym smartfonie ogląda. ogólnie uważam, że osoby przywiązane do telefonów to głupie tłuki. jeżeli w kwestii stylu "jest kalką innych" to znaczy tyle, że jest konformistką. albo jest wręcz non-konformistką i ma w d***e jakikolwiek styl. trochę pojechałeś z tym kopiowaniem złych nawyków. równie dobrze może kopiowac te dobre.

Gość gość
gość dziś gość dziś O lepszy samochód się nie martwię, bo stać mnie na naprawdę drogie autko... a przed zakupem takowego powstrzymuje mnie jedynie rozsądek... x takie podejście mi się podoba. nie lubię nadmiernego konsumpcjonizmu. śmieszy mnie, jak ludzie mają droższe od moich gadżety, buty, a zarabiają kilka razy mniej..