Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Znajomi mojego faceta go nastawiaja przeciw mnie

Polecane posty

Gość gość

Jest takie malzenstwo znajome mojego chłopaka, ktore mnie nie polubiło, z takiego niby powodu ,ze: nie poszłam z chłopakiem na wesele ,ale nie ze zlosliwosci czy olewania go tylko mialam wtedy takie swoje problemy, ktore przezywałam i mialam depresje, nie chcialo mi sie nigdzie wychodzic Niestety moj facet wtedy to przezywał i poszedł na to wesele sam, a im rozgadał wtedy jaka to jestem niedobra i teraz oni mnie jawnie nie lubia choc ich to wesele wcale nie dotyczylo... I teraz oni namawiaja jego ( a w szczegolnosci ona) żeby on ze mna zerwał itd. Teraz on jest u nich w gosciach i pewnie znowu mu na mnie nagadali :O A ta jego znajoma juz przed tym weselem czulam ,ze nmnie nie lubi choc udawała mila... Co myslicie o tej sytuacji? On sie nadal z nimi zadaje... Zawsze jego znajomi mnie raczej lubili, a teraz to nie wiem czy welese ktore ich nie dotyczylo moglo byc powodem? Ze niby jestem taka niedobra dla swojego faceta? Ale jak pisalam nie zrobilam tego ze zlej woli, ale oni nie wiedza jakie mialam wtedy problemy z praca itd i tego nie zrozumieja..

Gość gość
up

Gość gość
up

Gość gość
tym bardziej , że spałam z połową jego znajomych

Gość gość
Znajomi wiedza co mowia jestes zla kobieta i pewnie cie zostawi :D

Gość gość
udajesz cnotkę , porządną a oni czują podskórnie , żeś łajdaczka