Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość karoloneee123

Ile wiamomości dziennie otrzymujecie na sympatii ?

Polecane posty

Gość karoloneee123

wykupiłam pakiet premium, ustawiłam, że: 1. mogą odwiedzać mój profil tylko osoby ze zdjęciem 2. nie szukające przygody i seksu 3. wyłącznie mężczyźni mogą wchodzić na mój profil i efekt tych wszystkich obostrzeń jest taki, że dostaję tylko kilka wiadomości dziennie, maksymalnie 5 :( Jak to jest u Was z tym ?

Gość gość
a i jeszcze ustawiłam ograniczenia wiekowe

Gość karolineee123
zapomniałam dodać, że jestem kobietą

Gość karolineeee123
up

Gość gość
Tez ustawiłam ograniczenia. W ciągu [pierwszych trzech dni dostałam 80 maili, potem jakieś 8-10 dziennie przez 3 miesiące.

Gość gość
Zapomniałam dodać ze jestem w wieku 40+

Gość przerost tresci nad forma
atrakcyjna kobieta dostaje na początku z 50-90 maili dziennie. faceci maja polowe gorzej moi znajomi kiedyś się bawili cały weekend na sympatii i badoo gdy przez cały weekend w górach lalo, nawet się załozyli kto będzie mial najwiecej :D więc powiedzmy że dośc duże grupe respondentów mialem okazję obserwować :D rekordzistka przez weekend dostała ponad 200 wiadomości do tego kilkadziesiąt jakichś oczek etc. ci bez zdjęć nawet dostawali więcj niż ty. wniosek taki że masz brzydkie zdjecia, jesteś gruba lub nieatrakcyjna i pisza do ciebie sami desperacji skoro dostajesz mniej wiadomości niż gdybyś zdjecia nie miała to jednak wina tego zdjęcia moze go usun i pozwl komus sie poznac zanim zobaczy jak wygladasz. plus taki ze podobno nawet na wysypisku śmieci można znaleźc perłe tylko kwestia tego czy sie komuś chce te śmieci sortować.

Gość przerost tresci nad forma
Zapomniałam dodać ze jestem w wieku 40+ >>a to wiele tłumaczy dziadki pewnie nie są biegłe w necie :D do moich znajomych ktore mialy po max. 26 lat pisali tez tacy 40+ wiec tym bardziej będziesz miala ciezko bo do ciebie beda pisac ci pod 60 :D to raczej portal dla dzieci sadzac po tym co ludzie tam wypisuja

Gość gość
do 14:16 Dzięki, że mnie poinformowałaś, bo nie wpadłabym na to sama kto do mnie pisał :) P.S. Takie siusiaki w wieku 25-30 lat to się wielokrotnie napraszały na spotkanie. Bez odbioru, nara.

Gość karolineeee123
to ja autorka, no właśnie dziwne jest dla mnie to, że tak mało otrzymuje wiadomości, bo w realnym życiu jestem dośc często podrywana i mężczyźni się za mną odwracają. Dodam, ze mam 32 lata i jestem wykształcona. Jestem świeżo po zerwaniu z chłopakiem. Kiedys, jakieś pół roku temu też miałam konto na sympatii i otrzymywałam 20 maili dziennie, ale wtedy nie miałam ustawionych zadnych ograniczeń

Gość gość
up

Gość karolineee123
to ja autorka: do Pani po czterdziestce-->> ustawiłam ograniczenia wiekowe od 24 do 35 lat, ja mam 32 lata. Po prostu lubię młodszych mężczyzn

Gość karolineee123
wiec nie ma takiej opcji tak jak Pani po 40tce powiedziała, żeby pisali do mnie ludzie pod sześćdziesiątkę, tym niemniej dzięki za opinie, a może wypowiedziałaby się jeszcze jakaś dziewczyna w moim wieku koło 30

Gość Heniuś
I znów pasztety internetowe narzekają, że choć zapłaciły abonament to na żadnym tanim bur*elu dla poje*ów, przegrywów czy ułomów nie ma księcia na miarę ich nieskazitelnej urody, wykształcenia czy inteligencji hahaha :) Miara życiowych osiągnięć pasztetów? Ilość wiadomości albo lajków od podrzędnych żigolaków na tych żałosnych portalikach. Ludzie po 30-40 lat a mentalność dziecka lat 10. Podbijaj swoje tematy, pozakładaj konta na wszystkich możliwych portalach i napawaj się ogromem wirtualnego powodzenia :) Wszystkie pasztety pie*dolą, jakie to są za*ebiste tylko jakoś latami naku*wiają tego typu debilizmy na forach i portalach, roztkliwiają się nad swoją intelektualną miałkością albo chwalą spie*dolonym na maksa życiem - nierzadko niemal 24h na dobę. Bo to przecież żelazny punkt internetowego paszteciarstwa: najpierw wam udowodnię, jaka to jestem bezdennie głupia, płytka oraz infantylna a potem (albo najpierw, jeden *uj) się pochwalę, jakie to mam powodzenie i wykształcenie - i oczywiście wszyscy dają temu wiarę, haha :) "Mam wykształcenie" + "mam powodzenie" = pierdyliard takich postów na kafeterii. A może byście ku*wa choć raz napisali, że wasz wujek ma czarny pas karate czy wymyślili od czasu do czasu jakiś inny bzdet? Coście się uczepili tego wykształcenia tak?

Gość karolineeee123
Heniuś hahaha dzięki za wpis, popłakałam się ze śmiechu :D, ale mi się humor poprawił :):):)

Gość gość
Koleżanka ma od niedawna nowe konto z fotą, parę lat temu też miała i mówi, że kiedyś był dużo większy ******* portalu. Po prostu czasy świetności sympatii już przeminęły i nie ma już tylu aktywnych użytkowników.

Gość gość
Wygwiazdkowało słowa: RUCH \\\\\\\\\\...zzz... NA portalu.

Gość karolineee123
do gość z dziś : ok, dzięki za pocieszenie, bo już prawie się zaczynałam zastawnawiać, czy moze rzeczywiście nie jestem atrakcyjna tak jak to pani po 40tce powiedziała

Gość gość
dziwie sie tobie, masz w realu powodzenie a szukasz na portalach randkowych, przestan trolowac