Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kocham Cię kocie

Polecane posty

Gość gość

<3

Gość gość
autorko to do mnie :)

Gość gość
zalales juz dzis ssuce krocze?

Gość gość SS
Komu?mam cie gnoju zgłosić?nie zyczę sobie takich tekstow bo jestem porządną matką i żoną!!jeszcze raz zobacze aluzje odnosnie mojej osoby to widzimy sie w sadzie ..nie mysl że jesteś tu anonimowy.!Należą sie oficjalnie przeprosiny zarowno mnie jak i człowiekowi odnosnie kogo kierujesz owe świnskie obrzydliwe ochydne insynuacje .Takich jak ty powinno sie zamykac w kryninale.!

Gość gośćSS
Acha i żeby było jasne NIE jestem autorką tematu!!Pozdrawiam jedynie tego Pana ktory tak doskonale zajmował się swego czasu moim dzieckiem ..a do ktorego nigdy nie odezwałam sie po imieniu-bo to chyba odnosnie jego osoby robicie sobie aluzję.-to jest chore!!!.Jestem wdzieczna za wszystko co dla niego (syn)zrobił i to tyle!!jakiekolwiek insynuacje są wykroczeniem oraz nie na miejscu.!!!Ostrzegam.

Gość gość
To zgłoś i g****o zrobisz bo obydwoje jesteście anonimowi i bawi mnie to jak dwóch leszczy grozi komuś konsekwencjami prawnymi. Jesteś idiotka i tyle w temacie.

Gość gośćSS
To sie zdziwisz!ja nigdy nie jestem anonimowa bo zawsze sie podpisuję.Ten Pan ma swoje życie i swoją żonę a ja mam swoje życie i męża oraz dzieci !odstąp odemnie ud***e bo nie masz prawa sie mną interesować .Własnie piszę do prawnika.

Gość gośćSS
I podkreślam temat nie jest moj dlatego nie życzę sobie jakichkolwiek skojarzen z moją osobą .!!

Gość gośćSS
A Ty autorko nastepnym razem sie podpisz!!

Gość gość
ten pan pewnie teraz wyciaga penisa z jej pochwy. pewnie nie przeczyta twoich pozdrowień. szkoda się szarpać :)

Gość gość
co się tutaj dzieje komu odwala?

Gość gość
to SS to mogłabyś zmienić jednak bo Cię może dodatkowo podkręca,czy będzie na mnie skarga pisana za te uwagę?

Gość gość
SS mówi kocham cie żonatemu, o ya yebie, zgłaszamy cie do św. Piotra :D

Gość gośćSS
17.04 A co mnie interesuje co ON robi?to jego życie .Ja mam do niego jedynie wdzięcznosc i szacunek przez wzgląd na mojego syna.!!Przez takich jak wy moj syn nie moze robic nadal tego co by chciał.Przez wase chore pomowienia i insynuacje dzieciece marzenia legły w gruzach.Nie daruję!!

Gość gośćSS
17.15Co mowię???komu mowię!!W całym swoim życiu jeszcze nikomu oprocz mojego męża nie powiedziałam "kocham Cię""oprocz niego jeszcze nikt nigdy tego ode mnie nie usłyszał!!!To chore.!

Gość gość
co mają wpisy z kafeterii do marzeń twojego syna? :D nie powinnaś się nim teraz zajmować ? uu a może to pisze mamusia pana A. :D

Gość gośćSS
Dużo mają!!obserwuję to co robicie już od dłuzszego czasu.Ja nie powinnam sie zajmować synem ?a kim ty jesteś zeby mi takie rzeczy pisać?moj syn jest i zawsze bedzie dla mnie najwazniejszy i nie pozwole na takie insynuacje bo to juz nie pierwszy raz .Temu Panu tez należą się przeprosiny!!

Gość gość
Lecz się kobieto bo masz suko niepokolei z głową k****.

Gość gośćSS
Normalnie nawet nie wchodziłabym na yen temat ale obok wpisu z 15.34 nie mogę przejsc obojętnie.!!czas by ktos sie tobą zajął!!.

Gość gośćSS
17.30 ty sie lecz ..!!to juz ktoryś. z kolei temat w ktorym tak mnie nazywasz a w jednym to nawet miejscowosc wymieniłeś więc mam czarno na białym.Jestem porządną matką !i żoną!!i nie życzę sobie !gnoju parszywy.!

Gość gośćSS
15.34i bardzo jestem ciekawa do kogo kierujesz owe plugastwo?odpowiedz!nie omieszkam o tej odpowiedzi poinformować męża i syna!Jestem ciekawa ich reakcji.

Gość gośćSS
17.30nie masz prawa tak mnie nazywać chory gnoju!!!nigdy nie zdradziłam męża!!To jest poważne wykroczenie nazywac kogoś kurwą!skonczysz w kryminale jak nie przestaniesz .

Gość gość Angel
Co tu się...?

Gość littlechinagirl
a to chyba matka boska od ludwika bosiego dostaje szału :D

Gość gość
Sisi to uderzenie głową o beton naprawdę na złe ci wyszło

Gość gośćSS
Uważaj!nie życzę sobie wyzywania mnie od k***w albo suk oraz wrabiania mnie w coś czego nie robię!Trzeba mieć na serio zryty beret żeby posądzać kogoś o takie rzeczy!!Co tu sie wyprawia ??zapytajcie jednej albo drugiej Kaśki one są znawczyniami wybitnymi w temacie zdrad ...tak samo jak wy wszystkicj mierzą jedną miarą.Trzeba być wyjątkowym psycholem i zboczencem żeby kierować do kogoś takie zdanie!!