Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Potrafilibyscie żyć bez seksu?

Polecane posty

Gość gość

Będąc np. w związku małżeńskim z dziećmi - z małżonkiem się nie układa, żyjecie w celibacie. Jak długo byście wytrzymali?

Gość gość
Nie, bo to nie życie.

Gość gość
No dobra, dzięki. A czy uznalibyscie to za powód do rozwodu? Kochanek nie wchodzi w grę.

Gość gość
Zależy co jest przyczyną braku tego seksu? Jeśli partnerka się mną zwyczajnie znudziła, to byłby dla mnie znak że przestała mnie też kochać, bo u kobiet miłość jest ściśle powiązana z pożądaniem. To wtedy tylko rozwód pozostaje.

Gość
@ gość dziś ...To wtedy tylko rozwód pozostaje....<< A p kiego ci rozwod? Zeby dac sie zlapac nastepnej niedajce?

Gość gość
A po co trwać w małżeństwie? I nie znaczy to że dałbym się złapać po raz kolejny, bo pewnie już do końca życia zostałbym sobie rozwodnikiem i od czasu do czasu miewał krótsze lub dłuższe przygody.

Gość
@ gość dziś A po co trwać w małżeństwie?<<< Moze sa jakies korzysci, chocby podany obiad i uprasowane koszule. A podobno ludzie maja tendencje do powtornego wiazania sie z kobietami tego samego typu.

Gość gość
15.06 Tak, jeśli oceniłabym, że nie ma szans na przywrócenie normalności.

Gość gość
ja bym wytrzymał... nawet do wieczora...:classic_cool:

Gość gość
Co Ty Rescator pieprzysz :) jak kobieta nie daje to się odchodzi i koniec. One nie dają bo mężowie im nie dają kopa w doopę jak są wadliwe.

Gość gość
Można też zapomnieć co to seks i znaleźć sobie inne atrakcje, np forum.

Gość gość
Czasem bym chciał to opanować. No, ale jestem w tym wieku, że seks to główny temat i...jak dla kogo problem. Mam 25 lat, idzie wiosna, a ja po raz kolejny sam. Już wariuję. Czasem jest lepiej, czasem gorzej. Seks przysłania priorytety i obowiązki w życiu, czasem robię z tego powodu głupoty. :/

Gość gość
Moze sa jakies korzysci, chocby podany obiad i uprasowane koszule x A co to średniowiecze że facet potrzebuje służącej w domu? Nie po to wiążę się z kobietą aby mieć obiad czy uprasowane koszule, bo obiad mogę sobie zrobić sam, mogę coś zamówić do domu, albo iść do restauracji. A koszule mogą ci wyprasować w pralni, ewentualnie samemu można to zrobić, a przy umiejętnym rozwieszeniu upranej koszuli nie trzeba wcale jej jakoś super dokładnie prasować.

Gość gość
Potrafię żyć bez seksu bo musze. Nie mogę uprawiać seksu bo mam problemy po porodzie które mi uniemożliwiają współżycie.

Gość gość
16.04 Wiesz, że nie sposób radzić w takiej sytuacji.Jeśli sam czegoś nie zmienisz, będziesz cierpiał zostając.

Gość gość
16.12 Możesz rozwinąć?

Gość gość
Nie bardzo chce w to wnikać. Straszny bol przy stosunku w skrócie mówiąc.

Gość gość
Źle zszyta?Pierwsze słyszę, żeby od porodu zakończyło się współżycie.

Gość
@ gość dziś A co to średniowiecze że facet potrzebuje służącej w domu?<< Nie potrzebuje, ale dlaczego mialby z tego rezygnowac. Jak juz dal sie zlapac babie, to niech ma cos z tego. A seks na miescie bez rozwodu.

Gość gość
Seks na mieście bez rozwodu, może się skończyć puszczeniem z torbami. Poza tym tylko idioci trwają w związku dla złudnej wygody, poza tym taka żona kosztuje znacznie więcej niż przelotne romanse, więc po co przepłacać dla głupiego obiadu.

Gość
@ gość dziś Seks na mieście bez rozwodu, może się skończyć puszczeniem z torbami.<< Rozwod tez moze sie skonczyc puszczeniem z torbami, wiec niewielka roznica. >> Poza tym tylko idioci trwają w związku dla złudnej wygody<< To twoje zdanie >>poza tym taka żona kosztuje znacznie więcej niż przelotne romanse, więc po co przepłacać dla głupiego obiadu<< Zona czy eks zona kosztuje tak czy tak. Wiec jesli i tak trzeba placic, to niech bedzie z tego pozytek :-). A poza tym chodzi zwykle nie o glupi obiad, ale na przyklad o mieszkanie, kredyty, opieke nad dziecmi itd. Kazdy moze byc w innej sytuacji, czasami oplaca sie rozwiesc, czasami nie.