Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak jest bezpłodny

Polecane posty

Gość gość

Cześć! Jestem Diana i mam 20 lat., z moim chłopakiem jestem od 4 miesięcy, bardzo się kochamy i nie widzimy świata poza sobą. Damian ma 23 lata, jest wspaniałym, kochanym chłopakiem. Nie wyobrażam sobie życia bez niego. W łóżku jest nam cudownie, potrafimy kochać się kilka razy dziennie. Ostatnio znalazłam jego wyniki badań - jest bezpłodny. Damian nic mi o tym nie powiedział, więc postanowiłam go o to zapytać. Nie wiedziałam jak mam to zrobić, ale w końcu się przełamałam. Był załamany, że poznałam prawdę, rozpłakał się (zresztą ja też). Powiedział, ze nie ma sensu, żebyśmy byli razem, że chce żebym go zostawiła, ale ja nie potrafię. Tak bardzo go kocham. Mówi, że zawsze chciałam mieć dziecko, a on mi go nie da, że chce bym była szczęśliwa z kimś innym, ale ja nie chce kogoś innego. Ja jestem szczęśliwa z nim. Kiedy mu powiedziałam, że z nim nie zerwę to powiedział, że on to zrobi i zrobił. Nie mogłam uwierzyć, ze mnie zostawił. Nie mogę się pozbierać. Tak bardzo chciałbym mieć go przy sobie. Co ja mam robić? Mówiłam mu, że możemy adoptować dziecko, ale on powiedział, że nie ma siły patrzeć na mój smutek. Błagam pomóżcie!

Gość Taki_jeden_964
zazdroszczę mu, chętnie bym się z nim zamienił. nie chcę dzieci.

Gość gość
Jakie to były wyniki badań?

Gość gość
Cześć Diana, nie zmyśłaj już wiecej i zajmij się czymś pożytecznym, może okna umyj, albo w pokoju posprzątaj.

Gość gość
Ja mam tą sytuacje u siebie. Ja swojej powiedziałem że może iść do banku spermy i sobie zaaplikowac plemniki. Ja zaakceptuje to dziecko jak własne a ona bedzie szczesliwa że może sama urodzić. Poza tym twoj chłopak słyszał o invitro? ~kris

Gość gość
Nie wierze w to co piszesz! Buha ha! Co było powodem że badał nasienie czy jest płodny? Nikt tego nie robi! Dopiero po ślubie gdy kobieta nie zachodzi w ciąże robi sie różne badania.A twój Damian wykonał badanie na płodność ot tak sobie?? PROWO!

Gość gość
Diana i Damian mieli zmartwienie, niemożliwe było Diany zapłodnienie, Diana prowo na kafe zapodała, od tego urosła Damiana pała, Tak wieć widzicie, sami czytacie, jak można Dianie przetrzepać gacie.

Gość gość
Diana i Damian mieli zmartwienie, niemożliwe było Diany zapłodnienie, Diana prowo na kafe zapodała, od tego urosła Damiana pała, Tak wieć widzicie, sami czytacie, jak można Dianie przetrzepać gacie. buahhahahhahah co za twórczość, jednak kafe potrafi zaskoczyć.

Gość gość
hahahahah

Gość gość
Jeśli chcesz możesz posprzątać za mnie. To były badania nasienia i ultrasonograficzne. Tak wie o in vitro, ale twierdzi, ze nie dałby rady, ze nie czułby się męski, bo to nie on spłodził to dziecko.

Gość gość
Nie wiem dlaczego zrobił te badania, nie pytałam go o to. Naprawdę was tak to śmieszy?

Gość gość
. To były badania nasienia i ultrasonograficzne. Po co w wieku 24 lat ,majac 20 letnią dziewczyną twój chłopak robił te badania?Chorował wcześniej na coś, skad taki pomysł aby wykonać te badania?

Gość gość
Wiem, że jak był mały miał świnkę.

Gość gość
Nie wiem dlaczego zrobił te badania, może wcześniej coś o tym wiedział.

Gość gość
Po co pytacie? Nie w tym rzecz, widocznie miał podstawy do podejrzewania tego. W tych czasach 1/3 mężczyzn jest bezpłodna albo ma z tym jakies problemy więc warto sie zbadac zapobiegawczo

Gość gość
Ale dlaczego nic mi o tym nie powiedział, tylko tak po prostu mnie zostawił?! Wiem, że mnie kochał, a tłumaczenie, że "chce żebym była szczęśliwa" nie wiele wyjaśnia. :(

Gość gość
to ****aj siem na hektary

Gość gość
Dziwne, że przy in vitro nie czułby się mężczyzną a będąc bezpłodnym nie ma takiego poczucia ;-( jeżeli to prawda to chłopak po prostu nie radzi sobie z sytuacją, ma poczucie winy, spadło poczucie jego wartości. Myślę, że to kwestia czasu i możecie znowu być razem. Kwestia tylko czy chcesz z tą wiedzą...

Gość gość
Oczywiście że chcę! Nie rozumiem tego, on twierdzi, że nie potrafi i skoro nie może mieś swoich dzieci, to nie będzie ze mną i koniec. Mówi, że czuje się jak jakiś wybrakowany egzemplarz...