Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Bede zdradzal zone bo na studiach sie nie wyszalalem

Polecane posty

Gość gość

za pol roku slub, ja 32 lata, ona 28, kocham ja, ale mialem przed nia tylko jedna kobiete bede ja zdradzac w delegacjach chocby z prostytutkami, zeby po prostu poznac tez ciala innych kobiet inni roochali na studiach kolezanki z akademika a ja ogladalem gwiezdne wojny i czytalem ksiazki i rozmyslalem o zyciu jak totalny przegryw :D

Gość Gothic
Wiem co czujesz. Ja mam 29 lat i też nie poroochałem.

Gość gość
Jak wszyscy faceci sa tacy jak wy to porazka.Ja rozumiem ze chcecie sie wyszalec ale zostaecie te zony dziewczyny i sobie szalejcie a nie bedziecie je zdradzac i niszczyc zycie im ..

Gość gość
Jak wszyscy faceci sa tacy jak wy to porazka.Ja rozumiem ze chcecie sie wyszalec ale zostaecie te zony dziewczyny i sobie szalejcie a nie bedziecie je zdradzac i niszczyc zycie im .. xxxxxx Nie przejmuj się, nie zdradzi bo nie ma żadnego ślubu, to prowokacja dla zabawy także spoko...

Gość gość
a ci nieprawiczkowie co szaleli najwięcej zdradzali

Gość gość
biorąc nieprawiczka zwiększasz szanse na rozwalenia związku

Gość gość
17:58 dziekuje za wyjasnienie, juz sie balam ze to stala praktyka u panow uff

Gość Taki_jeden_964
17:58 dziekuje za wyjasnienie, juz sie balam ze to stala praktyka u panow uff xxxxx Na tym forum prowokacja goni prowokację, nikomu nie wierz.... Nie wszyscy zdradzają, ja się boję zdrady.... swojej

Gość gość
gość dziś haha to nie prawda to stała zagrywka mężczyżn nowe badania pokazują, że zdradza aż 50% mężczyzn w małżeństwie wina leży po dużej rozwiążłości seksualnej.

Gość gość
idzie chłopczyk z pieskiem, statystycznie oboje mają po trzy nogi....

Gość gość
18:06 swojej zony?

Gość gość
Prawda jest taka, że niektórzy mężczyźni nie mają ,,jaj'' żeby zostawić żonę, bo im z nią dobrze, bo im gotują, sprzątają, bo ma wygodne życie, roohają każdą i boją się, że stracą wygodne życie, są też tacy co mają dość kłotni i wymagań żony, że idą poor***ać na miasto, ale najwięcej jest takich jak ja, że jesteśmy z żonami, kochamy je, pomagamy, tak zwane ,, idealne małżeństwo'', szalejemy razem,balujemy, robimy to co dla nas i dla innych jest dobre i mamy cudowne udane życie, seksualne też, pozdrawiam :)

Gość gość
10:11 to co robisz na takim forum?