Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawy mężczyzna

Od czego piekne kobiety zaczynają dzień?

Polecane posty

Gość ciekawy mężczyzna

Wpisujcie :)

Gość gość
idę się odlać

Gość gość
Od przegladania się w lustrze

Gość gość
karmię koty, potem siku.

Gość gość
od sprawdzenia czy kochanek nadal lezy obok:D po przebudzeniu rzadko ktora kobieta jest piekna:P

Gość gość
Siku

Gość gość
a od kupy żadna nie zaczyna? :P

Gość gość
od tego samego co brzydkie,

Gość gość
ja zaczynam od kupy i siku ,jestem piękna i ponętna ale jak każda nie sram fiołkami

Gość gość
Robie kupie najpierw a jeszcze przed wstaniem pierdze ze caly blok słyszy ;)

Gość gość umrenaraka
od papierosa i kawy

Gość gość
myslalem, ze piekne kobiety nie mieszkaja w BLOKU:D

Gość gość
Wacham jezyk czy mi smierdzi i smierdzi zawsze ;) zbieram syf patyczkiem i go wacham, bagno ;)

Gość gość
o to to, zapomniałam, ze zanim wstanę to też pierdzę

Gość gość
Jestem piekna i mieszkam w bloku a mam brzydka znajoma ktora ma dom odp********y na maksa i chuj jej w dope

Gość gość
To wez mnie autorze do siebie do swojego domu to nie bede w bloku mieszkac ;) wezmiesz? Mam figure klepsydry, wlosy dlugie i ladna buzie ;) ale smierdzaco pierdze rano ;) chcesz mnie?

Gość gość
Wyczuwam rano ze smierdzi mi cipka i dupka i pysk

Gość gość
chyba nie ma tu autora:D robmy co chcemy, ale ta dziewczyna z bloku wydaje sie spoko laska, nie jakas tam paniusia co chciala by a boi sie, taka bym wzial i pobzykal:P

Gość gość
Hahahahahahahahaha

Gość gość
18:53 :) haha noooo fajna i normalna jestem, nie wywyzszam sie ;)

Gość gosia_zalewska1
Od jakiegoś fajnego filmiku na http://redtube.net.pl :D . A co tam - zaszaleć trzeba, no nie? :)

Gość gość
Masz racje jestem spoko i lubie sie pobzykac ale facet musi mi sie troche podobać, nie ukrywam ze lubie troche ciala u mezczyzny tzn by byl troche przypakowany, nie watły , jestem namietna ;)

Gość bardzo piękna
Od herbaty z pomarańczą :)

Gość gość
Hahahaha padlam ;) kocham kafe , tu sa takie swiry jak ja ;)

Gość bardzo piękna
Potem rozczesuję swoje długie włosy.

Gość gosia_zalewska1
Mam bardzo krępujący, wstydliwy problem. Kiedy się stresuję, denerwuję puszczam bąki, mówiąc prosto z mostu i to jeszcze takie śmierdzące, że nie daję już sobie z tym rady. Chciałabym, żeby ktoś mi pomógł, może ktoś z Was ma dosłownie ten sam problem. Nie wiem już co mam robić, najbardziej mam ten problem w pracy, wśród osób z którymi pracuję. Zdaję sobie z tego sprawę, że wszyscy naokoło wiedzą, że to ja. Słyszę jakieś szepty, widzę głupie uśmieszki i najbardziej mnie to wku..., że jestem bardzo zadbaną osobą ( zawsze makijaż, drogie perfumy), a tu nagle jakieś śmierdzące bąki. Ale muszą mieć ze mnie polewkę, że taka lala, a tu puszcza takie gazy. Ale powiem Wam szczerze, że nie wiem skąd to się bierze, w domu jest wszystko w porządku, tylko kiedy rano wstaję do pracy już się denerwuję, że zaraz do pracy i znów będzie to samo. Mam też tak jak jadę z kimś w aucie, od razu wącham czy nic nie czuć. W pracy śmierdzi ode mnie prawie cały czas, a ja stoję, dostaję dziwnych potów, jest mi gorąco. Pracuję w krótkim rękawku, gdy dziewczyny mają na sobie po 2 polary. Najgorzej jest kiedy czasami muszę pracować z osobami, które wiem, że mnie nie lubią, wówczas dopiero jest fatalnie. Boję się, że popadnę w depresję, bo naprawdę nie daję sobie z tym rady. Odważyłam się powiedzieć o tym problemie mojemu mężowi, który stara się mnie pocieszać i wspierać. Nie wiem co mam robić, czy jakieś badania porobić ( ale jakie?), ale ja wiem, że to wszystko siedzi w mojej głowie. I najgorsze jest to, że ja nawet nie czuję kiedy to robię, porażka, a tu nagle taki smród, a ja mam ochotę zapaść się pod ziemię. Od razu dostaję rumieńców, dlatego daję sporo podkładu na twarz, żeby nie było widać, że jestem czerwona. Pomóżcie mi, proszę Was, mam nadzieję, że ktoś miał podobnie jak ja i, że wyszedł z tego i mi pomoże. Błagam pomóżcie mi. Dodam tylko, że nie chcę się zwalniać z tej pracy, lubię ją i wiem, że w dzisiejszych czasach trzeba pracę szanować.

Gość gość
Od o******lania

Gość gość
No i takie swojskie lubie, wiadomo kazdy mam swoje potrzeby, nie wyobrazam sobie zebym nie mogl pierdziec i bekac we wlasnym domu.:D Dziewczyno z bloku, jakich facetow lubisz?:D

Gość gość
Gosiu zalewska ja wale pierdy csly dzien i w pracy tez i wiem po czym. Bo gdybym nic z nabialu nie jadla i ciemnego pieczywa to bym nie walila pierdow, pij herbate z kminkiem ;) dzis mi lepiej po niej :)