Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

to jak jest z tym Petru modne jest go lubić

Polecane posty

Gość gość

czy nie, bo nie wiem co odpowiadać jak mnie o niego pytają

Gość gość
Modne jest mieć własne zdanie

nie... petru szkodzi Polsce, dba jedynie o interesy banków i razem poło skarży na Polske do Brukseli...

Gość gość
Śmianie z Pryszarda i jego ekipy jest wręcz na topie. Sami się o to proszą swoimi wypowiedziami :D

Gość gość
Morawiecki prezes banku

Gość gość
gość jest spoko, znacznie lepszy od np. hobbysty, za którego rządów w znanej stadninie właśnie padła pierwsza klacz. a to dopiero początek..

Gość gość
wiem wiem, pisiorowi nikt nie wytłumaczy, że czarne jest czarne a białe jest białe. ale kaczor mieł cienką min ę po rozmowie z amerykanami. czyż ten wspaniały rząd amerykanom też każe spadać? och, co za sukces !!

Gość gość
nie ,bo rysiek ma na drugie imie porażka

Gość gość
pisorów boli, że komuś może nie leżeć boskość prezesa.

Gość gość
wszyscy którzy sie ciesza z porazek rządu Polskiego są trzecim sortem ,dla normalnych polaków kazda porazka rządu czy to ten czy poprzedni nie była powodem do radosci ale pisze o POLAKACH a nie szmaciarzach

Gość gość
tu sie nie ma co cieszyć, całe te rządy to jedna wielka porażka.

Gość gość
pisiorów nic nie boli ,pisiorów smieszy boski siódmy król Riczard pedzący na Rubikoniu do władzy :D

Gość gość
znacznie śmieszniejszy jest człowiek gadający ze stołeczka, bo bez tego nie byłoby go widać.

Gość gość
jeżeli twoja przyszłośc ma zależeć od mody to współczuję i martwię się o ten kraj :O

Gość gość
przszłość zależy od tego, czy ten rząd zacznie w końcu szanować prawo.

Gość gość
mieliśmy jednego cabana to teraz rychu pajac na prezydenta sie szykuje ,tupeciarz jeden przywódca opozycji od siedmiu bolesci

Gość gość
ha ha, piśki go nie cierpią, bo facet ma dużo racji.

Gość gość
Modne lubić Petru? Ty chyba jesteś 30 latkiem. Bo pokolenie obecnych 30 latków 10 lat temu wybrało nam Platformę. I wtedy mieli po 18-25 lat. Mówiło się że PO to partia młodych ludzi, nowoczesnych. Dzisiaj to modne jest głosowanie na prawice, mam 22 lata i wszyscy moi znajomi głosują albo na Korwina, Kukiza, Brauna, Kowalskiego albo na PIS A Petru jest to typowa Platforma. Więc jeśli jesteś 30 latkiem, uwarzającym się za elite intelektualną, w dodatku za przystojnego to głosuj na Petru My brzydcy, bez przyszłości ale z przywiązaniem do wartości chrześcijańskich i tradycji głosujemy na Prawicę. A tak na marginesie Petru nie ma nawet programu, przedstawia jakieś Tempe cipy ze swojego otoczenia właśnie 30 letnie które pierdolą jak typowe urzędniczki. A tak naprawdę to do pięt nie dorastają choćby Korwinowi czy Braunowi

Gość gość
gość dziś Dużo racji? ty chyba coś bierzesz. Gość ma tak perfidny uśmiech że się żygać chce. Kto doradzał frankowiczom, kto ma ludzi w swojej partii z otoczenia Komoruskiego i Tuska? Kto jest spoNsnorowany przez zachód? Jaki program ma petru? Czy uwarzasz że normalne jest iż partia powstaje w marcu a już w maju ma 6 proc? Powiedz mi gościu ? czemu jesteś taki głupi? czemu ludzie w tym kraju nie umieją myśleć samodzielnie. Naprawdę kiedyś Polska i Polacy to byli goście przywiązani do swojego. Do kultury, do swojej tradycji, do swojej tożsamości. Dzisiaj wystarczy pluć na kościół żeby mieć 10 proc. Ja nie jestem zwolennikiem pisu ale, na Boga trochę rozumu nie zaszkodzi

Gość gość
jarek ze stołeczka i dobrze mówi ,a rychu wysoki jak brzoza a głupi jak koza pier.. bez sensu

Gość gość
gość dziś Do dzisiaj jest tak, że PO wygrywa wśród 30 latków właśnie. Trafiłeś w setke z tym wpisem. Bo tak naprawdę jest. Wtedy mówiło się jaka to Platfroma nie jest super. No bo młodzi, wysportowani, piękni nowocześni ludzie na nią glosują. I co? Sprzedali Polskę Niemcom. Do tego ich ta nowoczesność doprowadziła. Pis też ma swoje za skórą ale jedno można o nich powiedzieć to są patrioci. Im naprawdę leży na sercu interes Polski. Na arenie międzynarodowej nie są lemingami ale coś znaczą. I ciesze się że naród się budzi i młodzi ludzie wiedzą na kogo głosować A na tego Petru to mi brak słów

Gość gość
na frankowiczach to sie morawiecki majątku dorobił. opluwacie faceta, któremu jaruś do pięt nie dorasta. ludzie dobrze to wiedzą, ale oczywiscie nie ludzie z pisu.

Gość gość
na arenie międzynarodowej śmieją sie z tego rządu.

Gość gość
nowoczesna i po chociaz wstydu nie robia za granica jak pisiory

Gość gość
Wstyd za granica? człowieku mi wstyd jest za tą cała unie! Myślcie trochę kto się śmieje? Niemcy? Niemcy mają pełne gacie że Jarek jest u władzy. Bo tracą swoje interesy. To samo ta cała Unia Widzieliśicie przesłuchanie Szydło w PE? Pytania zadawał jakiś rozczochrany Belg, 3 rzędny Polityk Polskiej Eleganckiej kobiecie. To z Platfromy się śmiali że są ich wasalami. A pis staje w gardle Niemieckim wpływom dlatego tak się plują na zachodzie TYLKO JAROSŁAW!!!!

Gość gość
smieja sie smieja ale baranim głosem ,jak powiedzał waszczykowski koło pióra mu lata ich głupi smiech wazne sa interesy polski

Gość gość
gadają bzdety, jakby interes Polski był dla nich najważnieszy, już dawno by sie dogadali z opozycją. dla nich najważniejsza jest pełnia władzy, nieważne jakim kosztem.