Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Neptyk

yyyyy

Polecane posty

Tylko ze jest nieśmiały i boje sie go zawstydzać :o poza tym jestem typem osoby, z której kazdy sie śmieje, a on jest znany połowie szkoły, lubiany i popularny. Gdyby poszła plotka ze ze mną chodzi, byłby niezły ubaw chyba wszystkich klas :o poza tym mam 2-3 przyjaciółki, odrzutki takie jak ja. W sumie czasem doskwiera mi samotność, dlatego chciałabym tego związku. Oboje ciągniemy do siebie, czasem jedno z nas odwali jakas scenę przy drugim, ale to raczej rzadko sie zdarza i klasa bierze to na wesoło :D

poza tym jestem typem osoby, z której kazdy sie śmieje x ?? o.O

Gość gość
Ahahahahaha

Niestety tak. Moja klasa to dwie połączone z podstawówki, kazdy znał każdego, a ja chodziłam do innej szkoły. Ofiarę sobie znaleźli 😠 Fajnie ze chociaż ty sie nie śmiejesz :) X 7 stron, no ładnie :classic_cool:

nie wyglądasz na osobe która by sie tym przejmowała, nie warto :) skończysz gimbaze pójdziesz do licemum i poznasz nowe osoby :P

To wyglada jak Kafeteria :D na ringu Neptyk, Oszkaa i moze jeszcze Piwosz, a goście dookoła walą swoje zdanie :D

Gość gość
Kto dziś piję?

Boli mnie głowa i nie moge spać :classic_cool: chyba juz stad spadam, jak chcecie to piszcie, moze przestanie mnie bolec i ewentualnie jeszcze wrócę :)

Gość gość
Neptyk zacznij rzucać plecakiem w Sysiem,może ją poderwiesz :D :D

Gość gość
Nie pasują do siebie :)

Gość gość
Sysia :D

Nie mam pojęcia dlaczego. Miałam wtedy konto MałaPapuga. Oskarżali mnie, ze to ja nim jestem :o mówił ze nie pochodzi z kraju, ze bardzo mu sie podobam i ze chciałby mnie usłyszeć :) ale w ostateczności nie włączyłam, zasmucił sie, obraził i nic więcej nie napisał. Czy był rudy - nie wiem.

Mogłabym posiedzieć dluzej, ale boli mnie głowa wiec raczej juz uciekam, dobranoc :)

Sysia niech Ci twój chłopak śpiewa :D x Piotrek nie z Polski ? Pisał że pochodzi z mazur.. to że jest rudy to pisał wielokrotnie