Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile wiadomości otrzymałyście godzinę po zarejestrowaniu się na sympatii

Polecane posty

Gość gość

Oczywiście podając kilka normalnych zdjęć, na których widać waszą twarz? Proszę o szczerze odpowiedzi, bo nie wiem jak zinterpretować swój "wynik".

Gość gość
Dostałam niby sporo. Nie pamiętam dokładnej liczby:o ale szczerze mówiąc ani jedna z tych najszybszych wiadomości nie była wartościowa. Głównie były to wiadomości jak przypuszczam "kopiuj wklej" od gości którzy wysyłają wiadomości do wszystkich licząc na szybki podryw lub seks. Więc jeśli dostałaś dużo wiadomości ale tego typu to nic szczególnego:P

Gość gość
Tak, dostałam 20 wiadomości. Żadna nie jest jakoś porywająca. Część rzeczywiście z jakiegoś szablonu, od niektórych kolesi słowo w słowo to samo. Ale jak z tego zalewu mam wyłowić coś interesującego?

Gość gość
A to już twoja decyzja co dla ciebie jest interesujące:P ale bywa też tak że tak naprawdę żadna wiadomość nie jest interesująca i trzeba się z tym pogodzić albo na siłę wybrać coś "w miarę";)

Gość gość
ja dostałem 4

Gość gość
Pewnie kilkadziesiąt?

Gość gość
Po godzinie 0,po dwóch miesiącach jedną.Beznadziejny portal :(

Gość Aga044
Po tygodniu dostałam z trzy takie "poważne". Reszta to totalne kopiuj-wklej albo coś rodem z http://ekstaza.pl gdzie panowie proponowali mi pieniądze za różne rzeczy. Ogólnie nie polecam Sympatii :/

Gość gość
Zadnych. To jakas pi=erdolona sciema, ktora poluje na frajerach i rozbudza tylko frustracje. Pi=erdolic ten portal i was wszystkich.

Gość gość
sympatia nie sprawdza się w małych miejscowościach:P w dużych miastach spoko ale oczywiście wszędzie można szukać szczęścia