Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zabawa_mega

Męzczyzna kupil mi torebkę za 900 zł,

Polecane posty

Gość KrzysztofW
Widzę, że nikt nie umie normalne doradzić koleżance ;) otóż... Czasami faceci mają problem żeby wyrażać bezpośrednio uczucia... Starają się to robić w sposób , który nie jest jednoznaczny... Na wypadek odrzucenia.. Zawsze kiedy Twoja reakcja byłaby dla niego nieodpowiednia ( "mam Cię tylko za kumpla") to ma możliwość wycofania się.. Chociażby pod pretekstem , że źle go zrozumiałaś... W rzeczywistości ten facet jest skryty, mniej pewny siebie... Trochę zachowawczy... Szanse , że Cię zrani są mniejsze... Gdybyś zdecydowała się na jakiś krok ku związkowi... Natomiast on dał Ci do zrozumienia , że jest w Tobie zakochany... Twój ruch... Jeżeli facet Ci się podoba to bjerz do ręki telefon i napisz " dobrze nam się rozmawia, co powiesz na kawę w piątek ?" ... Nie bój się działać... Ludzię często tracą szansę na coś fajnego w życiu dlatego, że zbyt dużo analizują.. Jeżeli jednak nie jesteś nim zainteresowana to dobrze by było ograniczyć kontakt i zripostować jego zachowanie ... Np. " nie obraź się , widzę w Tobie kumpla i mic więcej " ... Odradzam też spotykania się z facetem , który jest w Tobie zakochany jeśli nastawiasz się tylko na koleżeństwo.. Z czasem Ciebie to zmęczy a jego zrani... Mam nadzieję, że pomogłem ... Natrafiłem przypadkiem na artykuł ;) pozdrawiam serdecznie !

Gość gość
ale masz problem... facet jest nieśmiały i boi sie odrzucenia, więc jak Ci się podoba to sama pociągnij temat. Faceta poznasz po prezentach, czym droższe kupuje kobiecie ws. swoich mozliwości tym bardziej mu zależy i poważniej myśli o kobiecie i na odwrót... to proste jak drut ;)

Gość gość
własnie nie ma za bardzo za co, ale on tak lubi :classic_cool:

Gość gość
fajnie, dzieki za radę. Ale czuje sie troche jak facet teraz, ze ja mam zadzialac :( tak jakby wyrósł mi w miejscu wiecie jakim jakis długi drąg :( a chce byc delikatna, kr**** kobieta dla niego :(

Gość gość
serio tak myslisz, ze jest to objaw zakochania? Po prostu bylam troche skonsternowana, z poczatku to myslalam, ze moze chce mnei wyhaczyc albo co.

Gość gość
serio tak myslisz, ze jest to objaw zakochania? Po prostu bylam troche skonsternowana, z poczatku to myslalam, ze moze chce mnei wyhaczyc albo co. xxx jak facet chce Cie wyhaczyć tylko to robi to jak najmniejszym kosztem, stara się nie inwestować w znajomość ani za wiele pieniędzy ani czasu. Nie musisz robić wszystkiego za niego, wystarczy ze dasz mu jakiś sygnał zainteresowania i to go ośmieli.

Gość gość
A jaki na przykład sygnał, ktry go ośmieli (tylko nie mów, że mam proponowac kawę, bo nie przejdzie mi to przez gardło, to jest składanie propozycji, a ja tak nie umiem :()

Gość gość
jaki subtelny sygnał, nie nachalny?

Gość gość
Nawet nie wiecie jak bym chciala zeby zadzwonil i po prostu szepnał do słuchawki: pragne Cię...kocham.

Gość gość
no to jak tez jestes nieśmiała to podczas rozmowy znajdź jakiś pretekst żeby się znów spotkać, sygnał możesz dać wzrokiem ;)

Gość gość
ale jaki pretekst? Spojrzałam mu w oczy podczas rozmowy, usmiechnęłam się

Gość gość
pretekstem może być, że chcesz mu oddać tą torebkę, która do niczego ci tak naprawdę nie pasuje

Gość gość
oddałam ją dawno temu. jakiś inny pomysł? chodzi po prostu o to, że on jest obrzydliwie bogaty i nie wiem czy on mnie mógłby naprawde kochać.

Gość gość
A ty mogłabyś go pokochać pomimo tego?

Gość gość
tak, poniewaz sprawia wrazenie ludzkiego, nie odbieram tego tak ze patrzy na mnie z gory

Gość gość
rozmawia ze mna tak jak z partnerem, nie czuje tego, ze traktuje mnie gorzej, jestem szczesliwa kiedy go widzę, kiedy do mnie mowi. jego towarzystwo sprawia mi przyjemnosc moglabym go słuchac godzinami, lubie go sluchac, co mi sie raczej nie zdarza, zeby sluchac

Gość gość
tak jak ty nie wierzysz, że on mógłby cię pokochać będąc obrzydliwie bogaty tak samo i on ma prawo nie wierzyć, że mogłabyś pokochać jego a nie jego pieniądze ;)

Gość gość
wiem o tym :D ale jak można szczerze nie kochac kogoś takiego? obchodzi się ze mną bardzo delikatnie, chce sprawiac mi radość i przyjemność, pomagał mi, nei słyszałam, zeby wulgaryzował przy mnie, dzieli się ze mną swoimi prywatnymi przemyśleniami, sprawdzał czy u mnie wszystko w porzadku jak jeszcze pracowaliśmy razem, jakby opiekował mną, jest delikatny we wszystkim co robi i mówi, a do tego bardzo sexy, ma ładna twarz, dobrze zakonserwowana, nie widac oznak lat, czy jest w nim cos czego nie można kochac?

Gość gość
Ja też wiem. Za to wszystko (poza sexy, bo sexy jest dla mamusi) co wymieniłaś kocham mojego tatusia :P :D

Gość gość
a wspominałam, że jest ode mnie duzo starszy? wlasciwie moglby byc moim tatusiem...bo ja wygladam na 20 a on na 40.

Gość gość
Może traktuje mnie jak swoja córkę, dlatego nie umawia sie na kawe? :(

Gość gość
Zgadzam się z Kolegą , facet nie potrafi okazywać zbyt często wyniośle swoich uczuć. Możesz wiesz za tak drogą torebkę odwdzięczyć się w sposób prezentu np jak nie ma sportowego auta to zafunduj mu przejazd takim ? Jak byś się zdecydowała to masz tutaj nr telefonu 504 735 549 do firmy motoprezent. Myślę , że dasz sobię radę , nie słuchaj tych dziwnych opinii na ten temat.

Gość gość
ale on ma porzadne auto myślę, że wartoe ok 140 tys :(

Gość gość
chciałabym, żeby to była prawda, że mnie tak bardzo lubi.