Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Chain

tak myślę, że normalna polska kobieta w wieku 20 lat

Polecane posty

Gość Chain

stoi nad przepaścią i się zastanawia nad wykonaniem kroku do przodu , czy zostać panną na zawsze , lub jednak zostać żoną a jeżeli jednak chce zostać żoną to jakie ma marzenia i przemyślenia , jaki ma być ten książę z bajki ? - jaka dopuszczalna różnica wieku , jaki powinien posiadać majątek , czy dwie krowy za miedzą pasące się na łące to już uważasz za majątek a może posłuchanie muzyki lub skupieniu się nad książką uważać będziesz za majątek ? wiem, wiadomo, że każda kobieta ma inne marzenia i dobrze , że tak jest , gdyby każda kobieta się domagala tego samego od faceta to życie by było nudne a teraz jak wiadomo , kobieta rozszczeniowo się domaga od faceta zamku lub pałacu albo domu , jak nie masz swojego domu facecie to nawet duupy nie zawracaj facecie , podobnie jest z mieszkaniem, spadaj na bambus liście pompować facecie z gołym zadem , więc już widać tysiące kobiet samotnych w Polsce , żadnemu nie zaufała z gołym zadem !

Gość gość
p**********. zdrowie zarówno fizyczne jak i psychiczne oraz praca - to sa najważniejsze wartosci :)

Gość gość
zaden mądry człowiek bez względu na płeć nie stoi nad przepaścią w wieku 20-stu lat oprócz samobójców. jak ci Polki nie pasują , szukaj panny z Nikaragui albo z Sybiru. Takim zwykłą grzałką zaimponujesz.

Gość gość
polaczek nieudacznik , golas niszczy kobietę.

Gość gość
Pracy nigdy nie uważałem za wartość :D Raczej przykrą konieczność. Mógłbym nie pracować całe życie i byłbym zadowolony.

Gość gość
kobiety zmądrzały i gołodupców już nie chcą

Gość gość
2.00 Czemu tak piszesz o dziewczynach z Nicaragua?? Moja dziewczyna jest Nicaraguaka, jest bardzo inteligentna, na poziomie a do tego bardzo ladna. Zreszta znam wiele kobiet z Nicaragui i moge o nich mowic w danych superlatywach. Latynoski sa fajne. Z Syberii nie znam zadnej wiec sie nie wypowiadam..

Gość gość
hejka Chain 👄

Gość gość
20letnia kobieta? Chyba dziecko..