Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Co miało oznaczać że dentysty nie refundują a psychiatre tak.?

Polecane posty

Gość gość

Ządam odpowiedzi!s

Gość gość
Wezcie załócie moje buty i sie w nich przejdzccie moze wtedy zrozumiecie jak to jest mając takiego męża ktory ani złotowki nie da ani z dzieckiem nigdzie nie zawiezie.Co ma zrobic kobieta ktora nie pracuje bo ma dwoje małych dzieci przy piersi i meza nauczonego ze kobiecie sie pieniedzy nie daje .Kobietom w ciazy oraz sie bardzo szybko psują zęby,dlaczego nigdzie nie można sie dostać na nfz?Dlaczego dzieciom nie refunduje się leczenia.

Gość gość
Do dziś nie mogę mu podarowac ze przez niego syn nie ma 6tki ..a corka od lat meczy sie z bolem głowy bo on nigdzie nie chce nas zawiezć.Specjalisci oddaleni są o kilkadziesiąt km.Bez prawajazdy to ja mogę z córką dojsc conajwyżej do najbliżsego osrodka zdrowia a co dalej?Nigdy sie dla niego nasze zdrowie ani życie nie liczyło.

Gość gość
Nienawidzę go!!Dziś obudziłam się z ogromnym płaczem,to chyba efekt tego że kładłam się w podłym nastroju oczywiscie spowodowanym jego zachowaniem.Zarabiam obecnie niewiele ale juz nie mogłam patrzec na te nasze łozka z bylejakimi małymi jaskami i bez przescieradeł wiec postanowiłam że wreszcie kupie za swoje bo ja i dzieci mamy prawo spac jak ludzie.On w sklepie zrobił mi awanture że po co to?Ma pieniądze bo wziął 5000 kredytu z ktorych my i tak nic nie mamy .Chciałam by on z tych pieniedzy przynajmniej sobie kupił poduszke i przescieradło (spi osobno)ale nie..on oczywiscie powiedział ze to są zbedne rzeczy(spi jak w barłogu.Wydałam 160 zł na cztery poduchy i 3 białe przescieradła z gumką i jakoś nie było mi szkoda ,tylko że ja już przy nim wysiadam.Mam tylko 690 zł na miesiąc.

Gość gość
Pisz bloga, albo książkę.

Gość gość
Miałam dopisać kobiety w ciązy i rownież matki karmiące.Ka karmiłam 3 lata i 2 lata drugie dziecko.Jak człowiek nie ma na jedzenie nawet to skąd ma mieć na dentystę ?Jak nie ma auta ani prawajazdy to jak ma dojecjać do specjalisty a z drugiej strony nawet gdyby taka matka chciała jechac z dzieckiem autobusem ,to nie ma nawet na bilet bo nie pracuje z racji tego że ma małe dzieci .Łatwo kogoś zdeptać nie chodząc w jego butach prawda?I nie piszcie mi ze miałam odejsc bo nie miałam nawet dokąd..i z czym ?jak ?bez grosza przy duszy prez lata.

Gość gość
6.44.dobry pomysł.Dziękuję.