Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dapaulina34

Okłamałam go i nie wiem czy to bylo potrzebne

Polecane posty

Gość dapaulina34

Osiem lat temu rozstałam się z facetem. Mówiąc w prost zostawił mnie, pomimo tego, że jeszcze wtedy nie miał innej. Nie byłam idealną kobietą. Ciągle zabiegana, po pracy zmęczona. On chciał mieć dziecko, rodzinę. Stwierdził, że kocha, ale pragnie w życiu czego innego i odszedł. Przez te wszystkie lata się już nie spotkaliśmy. Aż do zeszłego piątku, gdzie zupełnie przypadkiem, bądź nie, wylądowaliśmy na tej samej siłowni w centrum. miasta. Ogromny szok, motyle w brzuchu jak za dawnych lat. Ciągle jestem sama. Nie spotkałam nikogo tak wyjątkowego jak on, ale wtedy nie potrafiłam spełnić jego oczekiwań. Nie chciałam robić nic w brew sobie. Zaczęliśmy rozmawiać, wyszliśmy razem, gadaliśmy przy samochodzie z godzinę. Powiedział, że też nie potrafi sobie ułożyć życia. To dziwne, bo jest cholernie przystojnym facetem, ma dobrą pracę i jakoś trudno w to uwierzyć, że żadna go nie chce. Na koniec wyznał, że cały czas o mnie myśli, a kiedyś tak mnie olał, gdy zapytał, czy mam czas na drinka odpowiedziałam, że nie, bo "w domu ktoś na mnie czeka". Nie wiem dlaczego skłamałam, czuję się okropnie, bo też nigdy nie będzie mi obojętny...

Gość gość
chciałaś żeby był zazdrosny? Nie widzisz szans byście znowu byli razem? Może warto spróbować od nowa :)

Gość gość
Trudna sprawa. Możliwe, że facet o Tobie myśli i żałuje, że Cię zostawił, ale 8 lat czeka,milczy i ciągle jest sam? Skoro Cię zostawił, bo chciał rodziny, dzieci a przez 8lat mu się nie udało zrealizować planów, to może coś z nim jest nie tak? A może tylko powiedział Tobie, że jest sam, że ciągle o Tobie myśli a ma już swoje życie, albo miał i coś nie wyszło. W sumie jeżeli jesteś sama to wyjście na drinka czy gdziekolwiek możesz rozważyć. Jeżeli nie przeszkadza Ci to, że Cię zostawił, to może warto spróbować? Tylko pamiętaj, że 8 lat to dużo, ludzie się zmieniają...

Gość gość
Zalosne jak to oklamalas co chciałaś przez to zyskac albo kochasz albo nie i spadasz tym bardziej ze sama jesteś już stara panna a liczysz na Bóg wie co

Gość dapaulina34
Wiem, że źle zrobiłam. Chciałam w jakiś sposób sprawić, by był zazdrosny, by żałował, że mnie wtedy zostawił. On był przez pewien czas z kobietą, wiem z portalu społecznościowego. Czy się zmienił? Możliwe! Lecz nadal rozmawia mi się z nim genialnie. Kiedyś byliśmy świetnymi przyjaciółmi, jeszcze przed wspólnym związkiem. Mogłam pójść na tego drinka, ale opcja, że w domu czeka ktoś wydała mi się lepszą, przynajmniej wtedy. Patrzył na mnie jak kiedyś, ale tak mnie olał, wtedy strasznie cierpiałam, miałam żal...

Gość gość
Odkocha się jak Cię znowu przeleci :p

Gość gość
Kolejny dowód na to, że kobiety to idiotki

Gość Namysłów województwo opolskie
Musisz go przeprosić rozebrać się do naga i niech się seksi z tobą

Gość gość
Albo traktujemy faceta i związek z nim poważnie lub komuś nie zawracam d**y! !! Ja poderwałam męża prawiczka będąc dziewicą. Związek bez zakłamań i bez tabu. Mąż jest nawet przy Każdym badaniu ginekologicznym pochwy i wspierał porody. Intymność to ja i mąż nie jak zacofane mają ona i ginekolog!!!

Gość gość
jak on zareagowAł jak powiedzialas ze ktoś czeka?

Gość dapaulina34
Uśmiechnął się do siebie z tekstem, że na co on liczył, przeprosił no i się rozeszliśmy...

Gość gość
No to może teraz znajdzie sobie fajną kobietę.

Gość gość
Chciałaś się odegrać, proste. Poza tym pokazać mu, że ułożyłaś sobie życie bez niego, jesteś zadowolona i szczęśliwa. on nie chciał, ale ktoś inny cie chce:). Może i "niskie" pobudki, ale bardzo ludzkie. Nie katuj się. Jeśli tak na prawdę chciałaś inaczej, to możesz to naprawić no nie.