Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy ktos z was też pochodzi z katolickiego domu?prosze wejdzcie..brak sil..

Polecane posty

Gość gość
ech

Gość gość
zal mi ciebie

Gość gość
Nie wiem czy mozna byc przesadnie rozmodlonym. Pamietak ze szatan atakuje tym bardziej ludzi modlacych sie ludzi i mysle ze powinnas sie modlic za nich ochraniac ich to nie mowiliby tobie takich rzeczy ze Bog cie ukarze. Oni to robia w dobrej wierze moja babcia tak samo mowila ze bog mnie ukarze ale ja potem sama z tego wyroslam i doszlam do tego ze Bog jest miloscia i mimo tego ze babcia nie zdajac sobie z tego sprawy ze mnie od niego odsuwala, sama zaczelam sie ku niemu zwracac. I nadal sie z nia nie zgadzam ze Bog karze i sie gniewa ani nie jest oddalony. Jest tutaj i jest pelen milosci :) Nie przejmuj sie za bardzo slowami twojich rodzicow, nie wiesz sama jaka bedziesz jak bedziesz w ich wieku. Traktuj ich godnie i z szacunkiem i nie zlosc. Staraj sie wprowadzac spokoj mowiac np dobrze tato to tylko kalendarz nieszkodzi ze tam osoby swiete sa wazne ze nie jest poswiecony wiec czym sie martwisz tak bardzo itp itd zrob im czasem mala niespodzianke, zabierz na spacer-to im jestes teraz winna, ich styl zycia nie powinien stanowic wiekszego problemu w waszych relacjach

Gość gość
Wiele ludzi myśli że to prowokacja ale nie zawsze. Naszej krewnej nie można odwiedzać żeby zobaczyć czy żyje. Jest w bardzo podeszłym wieku. Ona ma wyznaczone godziny w ciągu dnia i wieczorem i NIE WOLNO jej wtedy przeszkadzać. Gdyby coś się stało to leżałaby sama. W godzinach wolnych, czasami wychodzi i nigdy nie wiadomo czy coś się stało czy nie ma jej w domu. Do tego wieczne pretensje że do kościoła nie chodzimy. Obrazeczki i krzyżyki na ścianach są jak tapeta. Tego nie da się opisać.

Gość gość
odświeżam

Gość gość
właśnie szatani boją się Najświętszej Maryi i św Józefa , a to że Maria jest "otchłanią pokory" wcale jej nie przeszkadza być Królową nieba i ziemi i naszą Matką.

Gość gość
Oni nie sa prawdziwymi katolikami. Pewnie Biblii nawet nie przeczytali. Gdyby tak bylo to wiedzieliby ze Bog zabrania takch rzeczy jak krzyzyki, obrazki, a co dopiero ich calowanie...to bałwochwalstwo. Tragedia.