Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość arnoldschwarzenegger30l

KRIOLIPOLIZA. Tłuszcz znika z dnia na dzień !! Czy warto w moim przypadku ???

Polecane posty

Mam prawie 30 lat, od kilku uprawiam sport i w miarę normalnie jem. Efekt ? Wyglądam lepiej niż 10 lat temu ;) Od dziecka miałem fałdki tłuszczu na brzuchu oraz na klacie. Od dziecka byłem takim trochę okrąglakiem ale za to silnym bo i mięśnie były dobrze rozwinięte. A teraz do rzeczy : Mam około 20% BF a chciałbym zejśc na około 10-12%. Wiem jak to zrobic ale wiem też jak bardzo przy mojej genetyce musiałbym się zajechac. No i czy ja dam radę później to w miarę utrzymac bo formę to można w kilka dni stracic przy porządnej nadwyżce kalorycznej ( zwłaszcza węgle o wysokim IG ). Chcę sobie pomóc !! Liposukcja odpada bo to najgorszy wybór. Kriolipoliza już nie ! Sylwetki nie powinna zepsuc. Ale czy na pewno ? Przecież robimy tu przyłożenia miejscowe np : boczki brzucha lub sam dół. Doskonale wiadomo że przy treningach i diecie redukcyjnej tłuszcz schodzi równomiernie z calego ciała. Czy gdybym zamroził komórki tłuszczowe na dole i po bokach brzucha to czy nie byłoby później jakiejś różnicy na brzuchu w warstwie tłuszczu ? Może orientuje się ktoś jaki % komórek w danym obszarze jest wymrożony ? Warto w ogóle to zrobic ? Ma ktoś jakieś doświadczenie ? Jakieś info ?

up up

Gość Namysłów województwo opolskie
Zaakceptuj samego siebie mój kolega miał tą kriolipolize czy cuś i bardzo tego żałuje

Gość arnoldschwarzenegger30
Dlaczego ?? Coś poszło nie tak ?? Kriolipoliza ma skutki uboczne ?? Coś ze zdrowiem czy estetycznym wyglądem ?

Gość Browar namysłów
Ze zdrowiem nic ale z wyglądem

Gość Miasto powiatowe Namysłów
Tylko że to było z jego winy bo on z tym przesadził z tym mówiono mu wcześniej że nie wolno przesadzić a on się uparł chciał szybko zyskać forme

Rozumiem ;) Bo to chyba od czasu zależy na ile ustawi się to wymrażanie ;) Chyba najlepiej byłoby zbadac na jakimś urządzeniu w jakich partiach ciała ile mamy %BF i wtedy spalac tam gdzie jest najwięcej tak aby wszędzie było tyle samo. Tłuszcz na boczkach i na samym dole brzucha schodzi na samym końcu - dlatego tam jest go zawsze najwięcej.

Gość Browar namysłów
On wymrażał o pół godziny za długo chciał wystąpić o odszkodowanie ale nic to nie dało bo to było z jego winy poczytasz na necie o mieście namysłów i zobaczysz zdjęcia proszę jesli chcesz

A gdzie te zdjęcia znajdę ?

Gość gość
W głowie się nie mieści co ludzie nie wymyślą i jakim kosztem chcą mieć ładne ciało

Gość Americanosessa
Jeśli chciałybyście trwale i szybko zredukować swój tłuszcz polecam kriolipolize w Vici Clinic w Krakowie - to tylko 45 minut i 99 zł, a efekty naprawdę są niesamowite. Po prostu wychodzisz parę kilo lżejsza. Ja jestem z mojej decyzji bardzo zadowolona.