Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Pierdzący mąż ;)

Polecane posty

Gość gość

Hej dziewczyny.Mam takie pytanie czy wasi mezowie puszczaja w domu baki-pierdnięcia?Mam na mysli konkretnie- w calym domu a szczegolnie w salonie,jadalni,kuchni i sypialni?Bo sama juz zglupialam,moj maz puszcza baki nieustannie i twierdzi ze jest w domu to moze-bo po to jest dom.Dodam ze baki sa bardzo glosne i bardzo czeste. Temat bardzo durny ale niestety... Aha a jak zwracam uwage to jest obrazony i juz nie wiem co robic.Niby to naturalne ale jakos nie moge tego zaakceptowac.

Gość gość
Gazy nie są czymś "naturalnym" wbrew temu co się ogólnie mówi. Zwłaszcza częste, głośne i śmierdzące gazy świadczą albo o złej diecie albo o problemach z jelitami.

Gość gość
A to lobuz, przytulam.

Gość gość
Ten temat nie jest mi obcy. Niestety jedyną radą na to jest chyba nie wychodzić za mąż. Kiedy byłam dzieckiem to myślałam że między moimi rodzicami w warunkach domowych jest tak beznadziejnie i że u mnie będzie zupełnie inaczej. Niestety myliłam się. Dom ma w sobie coś takiego, że zabija wszystko co wzniosłe w życiu.

Gość gość
nie chce slyszec sugestii ze moze ma jelita chore.A te gazy sa czeste i glosne ale na moje szczescie bezwonne.Przepraszam za taki temat! Nie moge tez wyegzekwowac zeby chodzil z tym do lazienki.Dzieci tez mu zwracaja uwage.

Gość gość
mój też tak robil i uważam to za brak kultury, bo co innego jak się zdarzy a co innego jak im głośniej tym lepiej i też jest wielka obraza bo przecież to naturalne i każdy tak robi i go rzekomo nie akceptuje.. no sorry ale kultura obowiązuje nawet przy najbliższych

Gość gość
10:51 następna co chce zaistnieć na forumie jako nowy zjeb. Masz następne miejsce w kolejce po badaniu ginekologicznym w obecności męża i Agatce

Gość gość
Na pewno ma problem i ze zdrowiem i z kulturą ;-( Przy zdrowej, normalnej diecie częste bąki nie są normalne. Może zmień kuchnię na lżejszą, lekkostrawną... Równolegle wypadałoby nauczyć męża kultury. Nie wyobrażam sobie takiego zachowania. Jego argument, że "od tego jest dom" jest obrzydliwy ;-( Dom to azyl, oaza spokoju i komfortu wszystkich domowników. Trudno czuć się komfortowo przy kimś, kto puszcza ciągle bąki. Uważam, że jedynym miejscem, gdzie można w miarę "swobodnie" to robić jest toaleta. Szanując innych mąż zdecydowanie powinien iść do toalety, chyba że nie kontroluje swoich bąków - wtedy konieczny lekarz. Swoją drogą nie dość, że zachowuje się niekulturalnie to zraża do siebie. Jak się do takiego męża przytulić, usiąść blisko, nie mówiąc już o sytuacjach intymnych ;-(

Gość gość
Mój jest pod tym względem taki beznadziejny. Puszcza ciągle baki i jeszcze nie raz noge podnosi i podkreśla "o tak" .w*****a mnie zachowuje się jak burak i prostak.

Gość gość
Ale wy p******e jestescie. Nawet zakazujeciw pierdziec . Palic nie vo wam smierdzi pierdziec tez bo smierdzi nieslugo oddychac nie bedzie mozna. Biedni faceci.

Gość gość
A czy szczy po kątach albo rąbie kupę w garażu ? To tylko troche cięższe przypadki braku wychowania ...módl się by dzieci po nim tego nie odziedziczyły..

Gość gość
Pierdzenie w domu to oznaka dobrego samopoczucia. Ja pierdzę kiedy tylko mam okazję. W pracy też po czym przemieszczam się neutralnie i z radością obserwuję jak moi współpracownicy wdychają to powietrze. Ale raz chciałem pierdnąć i niechcący się zesrałem. To była dopiero porażka.

Gość gość
Masakra współczuję... Mam nadzieje ze mój taki nigdy nie będzie, na razie się nie zanosi :)

Gość gość
Niech idzie do lekarza, może ma jakąś nietolerancję nabytą i stąd te gazy. To nie jest normalne jeśli naprawdę robi to nieustannie.

Gość gość
Dzień bez pierdnięcia to dzień stracony.

Gość gość
Jak dobrze pójdzie to pierdząc wydaję taki wydłużony dzwięk jak bym grała na saksofonie. Wtedy To jest punktacja 10/10 !

Gość gość
ja jestem kobietą i też mam takie problemy ze sobą. Mam gazy prawie cały czas, a nie mogę na okrągło brać tabletek . Próbuję wstrzymywać, ale potem boli mnie brzuch i źle się czuję.

Gość gość
Ja mam podobny problem z sobą choruje na wrzodziejace zapalenie jelita grubego- staram się wychodzić do łazienki gdy ktoś z domowników jest w domu ale nie zawsze się uda.. ....zwróć mężowi uwagę ze ci to przeszkadza i wyślij do gastrologa

Gość gość
mój mąż nie puszcza bąków, za to ja jego żona , cały czas. Staram się wytchodzić. no cuż z taka jest natura.

Gość gość
jak nie śmiedzi, a jedynie słychać to luz... :D

Gość gość
Mój też pierdzi. Nie ciągle, ale nawet kilka razy dziennie. Nie robię z tego problemu. Nie ganiam go z każdym bąkiem do WC. Sama też czasem pierdnę w domu. Każdemu przecież się zdarza. Nasz półroczny synek wydmuchuje tyłem koncerty lepsze niż my dwoje razem wzięci. Ogólnie mamy zasadę, że w domu jest luz. Ja nie biegam na szpileczkach a mąż w lakierami tylko łazimy w kapciach. Nie raz, gdy spędzamy cały dzień w domu,łazimy w piżamach. Oczywiście w sytuacjach intymnych bąki nam nigdy nie towarzyszą. To samo jak mamy gości. Ale kiedy jesteśmy sami nie będziemy się narażać na ból brzucha. Niestety, jajecznica z cebulką na śniadanie lub fasolka po bretońsku na obiad oznaczają wieczorny koncert na instrumenty dęte ;)

Gość gość
Po co trzymać bąka w d/up/ie. Niech polata po chałupie! ;)

Gość gość
a ja myślę, że większość tych sfrustrowanych w temacie puszcza bardziej cuchnące i poważne w skutkach pierdy niż ich mężowie :P

Gość gość
A ty nie pierdzisz????Bo ja pierdze

Gość gość
Heh.Zawsze się śmiałam,że pierwsze zauroczenia zmienia się w prawdziwą miłość w momencie jak zaczynamy puszczać w swojej obecności bąki i obcinać paznokcie w nogach

Gość gość
do gość dziś kobieta i pierdzi? niemożliwe... Udowodnij!!! :P

Gość gość
Ja pierwdze ale z raz na tydzien i najczesciej puszczam smierdziuchy :)

Gość gość
raz na tydzień? a normalnie ani jednego bączka? to tak się da? ponoć każdy zdrowy człowiek pryka 14-15 razy na dobę... a Ty wcale a potem jednego dnia nadrabiasz? :P

Gość gość
a co do tego, że gazy są czymś nienormalnym - omg skąd wy spadłyście? :o już widzę jaki terror przeżywają wasi małżonkowie z Wami :(

Gość gość
Młode damy w wieku kwiecie wypierdują jak na flecie.