Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćEve

Wierzycie w czystą przyjaźń damsko męską

Polecane posty

Gość gośćEve

bez podtekstów? Dodatkowo np. ona bardzo ładna, on przystojny i nie homo, to może się udać?

Gość gość
skonczy sie bzykaniem jak kazda taka relacja

Gość gość
predzej czy pozniej ktores z nich bedzie chcialo czegos wiecej...

Gość gośćEve
On jest zajęty i przyjaciółka nie chce mu rozbijać związku.

Gość gość
Zawsze ktoś w kimś si będzie kochał i będzie poraniony.

Gość gość
nie chce mu rozbijac zwiazku jasneee

Gość gośćEve
No nie chce, nie każda zachowuje się jak zwykła b***h, ciężko zrozumieć?

Gość gość
Przyjaźń to bardzo bliska relacja i jeśli ktoś jest w związku to raczej nie szuka przyjaciela płci odmiennej, bo tego typu bliskie relacje mężczyzny z kobietą na ogół kończą się w łóżku.

Gość gość
to niech go zostawi w spokoju b*tch

Gość gość
gośćEve to twoja historyjka?

Gość gość
Bzdura. Sorry, ale tak myślą osoby, które wszędzie widzą seks i pisze to bez świętoszkowatości. Dzisiejsza kultura wypaczyła całkowicie związki międzyludzkie. Mam kumpla, bardzo dobrego, od czasów studiów. Ma żonę i dziecko. Przedstawił mi ją jeszcze jako swoją dziewczynę. Dzwoni di mnie, przyjeżdżają na tzw. kawę itp. Rozmawiamy o jego małżeństwie chociaż bez przegięć. I nigdy nic między nami nie było, jak wolny też nie. Niczego nigdy od niego nie oczekiwałam oprócz znajomości, pogadania i wypicia np. pia od czasu do czasu. Ale dzsiaj nie, to niemożliwe- seks, seks i jeszcze raz seks, bo bez niego związki międzyludzkie nie są możliwe.

Gość gość
Ciekawe czy jego zona wie ze wpada do ciebie na kawkę i czy przyjmuje to tak łatwo do wiadomości, że mężulek jeździ do przyjaciółki :P Poza tym przyjaźń, a kumplowanie się to dwie różne sprawy, o przyjaciołach wie się wszystko, nawet te rzeczy które mogą go kompromitować.

Gość gość
Do momentu, gdy jedno się zakocha. Nie wierzę w przyjaźń między kobietą a mężczyzną.

Gość gość
Czytaj ze zrozumieniem i może dopiero się wypowiadaj. Napisałam ,że razem przyjeżdżają chociaż nie są to kawki coniedzielne.Tak , wie też, że dzwoni do mnie i często rozmawia ze mną kiedy Ewa siedzi w tym samym pokoju. Tak, nawet sobie we trójkę "grubo" czasami pożartujemy, bo np. mówi , że musi kończyć, bo Ewka już rozgrzana w łóżku i są to głupie żarty wynikłe z lat znajomosci, bo wiemy o sobie bardzo dużó.

Gość gość
No to jest zupełnie co innego, to nie jest żadna przyjaźń, jesteście zwykłymi znajomymi i tyle.

Gość gość
No tak ,wiesz przecież lepiej....

Gość gość
Przeszłam to na własnej skórze i już ...po przyjaźni.

Kiedyś wierzyłam, dzisiaj już niestety nie. Miałam takiego przyjaciela, lubiliśmy spędzać razem czas, zwierzałam mu się ale wydawało mi się że jasno stawiam granicę. Z czasem chciał czegoś więcej, zaczął mi pewne rzeczy wypominać i powiedział że ma dość takiego traktowania. Ja mu nigdy niczego nie obiecywałam, myślałam że nie jestem w jego typie. Oczywiście zerwaliśmy kontakt, niekiedy mi go brakuje ale skoro on już nie umie się ze mną ot tak przyjaźnić... Bez sensu to wszystko :(