Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jestem w ciazy i zupelnie nie wiem co robic

Polecane posty

Gość gość

jestem mezatka od ponad roku. obecnie jestem w ciazy. z mezem klocilismy sie od czasu do czasu od zawsze, jednak bylam szczesliwa w malzenstwie, a klotnie odbieralam jako nieodzowny element wspolnego pozycia. jednak od czasu, kiedy jestem w ciazy z jednej strony konflikty przybraly na sile, a z drugiej zaczyna do mnie docierac, w jak niepozadanym kierunku to idzie. moj maz jest bardzo wrazliwy i jakiekolwiek zwrocenie mu uwagi skutkuje tym, ze czuje sie dotkniety. mi hormony szaleja i bywam zrzedliwa, dodatkowo latwo sie irytuje i podnosze glos. on jednak w tych momentach w ogole nie pozostaje mi dluzny, wiec w efekcie zaczynamy na siebie wydzierac sie jak idioci. w zwiazku z tym, ze w ciazy pojawilo mi sie nadcisnienie prosilam go, by mi czasem odpuscil, by nawet jesli to ja zaczynam machnal na to reka i postaral sie rozladowac napiecie, bo stres jest bardzo szkodliwy dla dziecka. jednak nic takiego nie ma miejsca mimo tego, ze wtedy sie ze mna zgadzal i mowil ze nie chce sie klocic. dzis gdy mu zwrocilam uwage na jedna rzecz zaczal na mnie okropnie krzyczec, po czym kopnal z calej sily stol. zlamala sie noga a cala zawartosc (lacznie z laptopem, tabletem i herbata) znalazla sie na podlodze. skomentowal to tak, ze to moja wina. nie wiem, co robic, czuje sie zupelnie bezradna

Gość gość
pomysl czy chcesz zeby bylo tak jak jest gdy urodzi sie dziecko...