Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy sperma polaczona ze śliną może zaplodnic?

Polecane posty

Gość gość

czy duże ryzyko zapłodnienia jest taką spermą?

Gość gość
Normalne ryzyko, sperma to sperma, ale nie przejmuj się, tak łatwo się w ciążę nie zachodzi :)

Gość gość
Ciekawy temat bo jednak w slinie występuje amylaza slinowa ktoś trawi cukry a plemniki żywią sie fruktozą. Myślę że oslabia jakość nasienia ale jednak może zapłodnić.

Gość gość
sperma to sperma ale w slinie są enzymy trawienne z tego co czytam..chodzi mi dokładnie o to czy np gdy dziewczyna zrobila dobrze chłopakowi i potem to wyplula i ze strzykawki sobie wstrzyknela to czy zajscie w ciążę jest dużym prawdopodobienstwem? bo nie wiem czy dziewczyna mnie nie oszukala

Gość gość
up

Gość
Może. :) gość dziś takie "chronienie" sie przed ciążą jest równie skuteczne jak płukanie cipki coca-colą :D- nie wiem czy słyszałaś o tej metodzie. :D:D gość dziś Masz bardzo pomysłową i "fajną" dziewczynę :D🖐️ gość dziś nie powiedziałabym tego. :P

Gość gość
ale nikt tu nie pisze ze chce się chronić w ten sposób przed ciążą tylko czy to jakoś wpływa na nasienie, w sensie osłabia je czy cos..dodam ze slina z sperma była jakies pół godziny na powietrzu w pojemniku