Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój chłopak nie chce seksu

Polecane posty

Gość gość

Cześć, jestem Bianka. Z moim chłopakiem jesteśmy od półtora roku. Przedtem było nam cudownie, kochaliśmy się wszędzie i zawsze, robiliśmy to po kilkanaście razy dziennie (!), ale od jakiegoś czasu, mój facet mi odmawia, zawsze znajduje sobie jakąś wymówkę i z seksu nici, raczej nie sądzę, żeby był zmęczony, bo lubi swoją pracę, wręcz ją kocha, a praca nie jest stresująca. Co mam robić? Tęsknie za nim!

Gość Rescator 555
Ja zawsze chcę seksu , ale tylko w doopcię.

Witaj Blanka 🖐️ Bardzo się ciesze że podzieliłaś się z nami swoimi problemami i napiszę jeszcze że wyśmienicie trafiłaś, gdyż są tu sami eksperci, którzy z pewnością Ci pomogą. ;)

Gość gość
Próbowałam z nim rozmawiać, ale on twierdzi, że wszystko jest ok, po prostu nie ma ochoty na seks i koniec tematu, na pewno nie jest zmęczony, bo kiedy przychodzi z pracy potrafi zrobić wiele rzeczy i siedzieć do późna, więc raczej to odpada, a jeśli to coś poważnego? Martwię się, że może być na coś chory, chciałabym mu pomóc, ale nie wiem jak.

Gość gość
Tak z pewnością jest bardzo chory a ta choroba w 99% nazywa się KOBIETA. Jeżeli facet odmawia kobiecie seksu przez dłuższy czas zapewne dostaję ten seks gdzie indziej. Nie pomyslalas o tym ?

Gość gość
Nie zdradziłby mnie, ma taki charakter, że nie umie ukrywać kłamstw, od razu by się przyznał. Wcześniej kochaliśmy się wiele razy nawet jak oboje padaliśmy ze zmęczenia, seks "dodawał na energii", a teraz nic...

Gość gość
Jesteś go tak pewna ? Takie kobiety jak ty najczęściej dostają "ręką w pysk " dają sobie palec uciąć za faceta ufają bezgranicznie i takie kobiety najczęściej są zdradzane wiem o tym pracuje z takimi kobietami na codzień

Gość gość
Jesteś go tak pewna ? Takie kobiety jak ty najczęściej dostają "ręką w pysk " dają sobie palec uciąć za faceta ufają bezgranicznie i takie kobiety najczęściej są zdradzane wiem o tym pracuje z takimi kobietami na codzień

Gość gość
Jestem pewna, ufamy sobie, a poza tym on się o mnie stara, spędza ze mną bardzo dużo czasu, praktycznie wszystko robimy razem, tym bardziej, że mam wspólną pasję. Jego stosunek do mnie się nie zmienił, zachowuje się tak samo.

Gość gość
Może boi się że złapiesz go na dziecko

Gość gość
To uzywalby kondomow. Poprostu przestalas go podniecać. Są dwa powody dla których facet przestaje sypiac z kobietą. Jeden to zdrada. A drugi to brak popędu do własnej kobiety.

Gość gość
Biorę tabletki, a poza tym on używa, a raczej używał prezerwatyw. On lubi dzieci, sam chce je mieć, więc to nie przeszkoda.

Gość gość
a może przestał mu stawać i nie wie jak Ci to powiedziec

Gość gość
Biorę tabletki,a on używa, a raczej używał gumek, ale według mnie on jeszcze go pociągam, bo zawsze mówi, że jestem seksowna, że jestem śliczna, niby próbuję coś zacząć, ale po chwile kończy i idzie spać. Powiem nieskromnie, że nie jestem brzydką kobietą...

Gość gość
Staje mu, bo jak się całujemy on jest praktycznie "gotowy"

Gość gość
A co ci ma powiedzieć ze jesteś brzydka ? Pomyśl trochę. Jesteś nieskromna to fakt znam takie pasztety ze głową boli a się uważają za gwiazdy. Widzę że sama sobie odpowiadasz na wszystkie pytania. Nie zdradza cie podniecasz go jesteś śliczna tylko jak widać przestał z tobą sypiac. Nie znam was ale z daleka mi to śmierdzi baba na boku

Gość gość
Nie powiedziałam, że jestem ideałem, źle mnie zrozumiałeś, nie porównuj mnie do pasztetu, jestem ładna, lubię o siebie dbać i znam swoją wartość. Po prostu boję się, że mnie zostawi, a jeśli na prawdę kogoś ma? Kocham go i nie wyobrażam sobie życia bez niego. On by mnie nie zdradził, mam, a przynajmniej miałam taką pewność, aż do teraz :(

Gość gość
Na pewno otrzymuje ten seks od kogoś . Wiadome ze nie od ciebie bo ciebie nie chce. Ja bym się przyjrzała bardziej mu sprawdziła telefon komputer kieszenie itd . Facet bez powodu nie przestaje sypiac z kobietą. Poza tym faceci kłamstwo mają we krwi

Gość gość
Spróbuj zrobić mu masaż i loda Zobaczysz jak się dalej potoczy

Gość gość
Za każdym razem jak próbuje zrobić mu loda to on od razu ucieka

Gość Rescator 555
Wybieliłem sobie anusa.

Gość gość
Spróbuj perfum z feromonami oczko.gif do końca miesiąca nawww.sklep.cobest.pl jest promocja perfum bo to nowość na rynku z takim stężeniem. np. https://www.sklep.cobest.pl/Pure-Crystal-Stel la-z-feromonami ,p,47 inspirowane zapachem Chanel Coco Mademoiselle w cenie 38 zł za 50 ml. Albo https://www.sklep.cobest.pl/Pure-Crystal-Kaor u-z-feromonami ,p,59 inspirowane zapachem Versace Bright Crystal 37 zł/50 ml. Raz że dodają pewności siebie. Dwa koncentrują na Tobie uwagę mężczyzn, może sam będzie miał ochotę oczko.gif