Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepogodzony z tym

Czemu tak jest, że często fajna dziewczyna ma niefajną przeszłość seksualną?

Polecane posty

Gość gość
Bardzo lubie byc zepsuta! To fajniejsze niz psycho w domu,zawsze mozna powiedziec spadaj . Gotowanie i pranie gaci to dla glupich dziewczyn,zycie to nie meczarnia i poswiecenie dla kawalka fiuta.

Gość stała partnerka
mam męża który miał kilka moze kilkanaście partnerek,rozmawialismy na ten temat moze ze 3 razy w ciągu kilkunastu lat,nigdy jakos szczególnie nie odczuwałam zazdrosci,nie wypytywałam o szczegóły ani on mnie,skupiamy sie na tym co tu i teraz

Gość gość
Wiesz co ßbierz ta niefajna ktorej nikt nie ruszyl,albo ona asexualna,bedzie dobrze sex 1 w roku,ale tylko twoja ,masz chlopie zadatki na FRYZLA. TAKIEJ NIGDY NIE ROZBUDZISZ BO ONA NIE MA POTRZEB,ale ty chyba tez wiec zycze powodzenia.

Gość gośćjmdagp
tez uwazam ze faceci ciągle cofający sie do tego co było,dla których nid liczy sie jak kobieta prowadzi sie obecnie to psychole zakompleksieni i tchórzliwi,którym kobieta ma podbudować ich ego,chcieliby d***** w łózku z nieskazitelną przeszłoś

Gość gość
to szukaj dziewicy, a nie, czekaj taka ci sie nie spodoba bo mniej seksowna i jest zbyt wartosciowa dla ciebie, ty wolisz seksi laseczki pewne siebie i oczekujesz, ze taka bedzie dziewica :P

Gość gość
FAJNE sexowna laseczka -dziewica i tylko jego bedzie kochac bo on krolewicz z bajki z wymganiami dyktatora.

Gość a kto nie lubi
seksi laseczek?

Gość gość
Dlaczego faceci chca tego czego nikt nie tknie,i mysla ze to szczescie i cnota.

Gość gość
Autorze z tobą coś jest nie tak.

Gość gość
hehe on by chciał dziewice ale zeby była do tego pewna siebie a w łóżku nie miała zahamowań,niech szuka,jego prawo

Gość Niepogodzony z tym
A to między dziewicą, a ladacznicą nie ma nic pośrodku?

Gość gość84_prawdziwy
Ale chyba odróżniacie taką która miała wielu partnerów od takiej, która nie ma problemu z daniem kolesiowi dla sportu ?

Gość gość
Zabawne jest to ,ze jak kobieta idzie do łóżka z miłości nawet po pol roku znajomości to już nie puszczalska. Ja się pytam gdzie jest miłość po tak krótkim czasie ? A co jak taka co idzie do łóżka na pierwszej randce bo zakochała się od pierwszego wejrzenia ? Ludzie kto z kim i gdzie i kiedy idzie do łóżka to jego prywatna sprawa. Nawet jeżeli poszła z facetem do jego domu po imprezie to nie znaczy ,ze był seks a nawet jeżeli był to jej sprawa. Ważniejsze jest to jak traktuje się ludzi , czy jest się uczciwym człowiekiem , czy umie się kochać i czy umie się dochować wierności.

Gość liczy sie jaka jest
dokładnie,znam takie które nie dawały przed ślubem a są podłymi ludźmi i co z tego ze nie mają wielu na swoim koncie,ja byłam wierna męzczyznie kilka lat a on po tym czasie odległą przeszłosc mi wypomniał nie doceniając mojej wiernosci..

Gość liczy sie jaka jest
normalnie ręce mi opadły,facet mi momentalnie obrzydł,jeszcze z inną osobą rozmawiał na ten temat,masakra