Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niepogodzony z tym

Czemu tak jest, że często fajna dziewczyna ma niefajną przeszłość seksualną?

Polecane posty

Gość gośćSS
21.37 coś kręcisz..najpierw piszes ze wiesz cos od przyjacioł a potem piszesz że jezdziła z tobą po imprezach?Pozadna dziewczyna nie jezdzi po imprezach.Ja np. na dyskoteki tylko z mezem jezdziłam i może raz z koleżankami zanim poznałam męża ..potem juz tylko z nim raptem 5 razy.Co za głupia dziewczyna ..ja nie wyobrażam sobie z nowo poznanym zostac gdzieś na noc.Masakra.!!Ona chyba nie ma żadnych zasad moralnych.

Gość gość
No ja raczej nie sluchalabym "zyczliwych" kolegów i koleżanek, tylko osoby, z którą planuje się związać. Jeśli od początku jesteś podejrzliwy i sprawdzasz innych, to daruj sobie. Nie nadajesz się do związku i to nie wina dziewczyny nawet jeśli miała 100 partnerów

Gość gośćSS
Co ma wspolnego czy ktos jest fajny czy nie ze sposobem prowadzenia się?Ja np.mam meża z ktorym straciłam cnote i nigdy go nie zdradziłam ,w momencie gdy on poznał inną..zostawił mnie .Ludzie mnie pocieszali ze znajde innego ale ja nie chciałam innego..nie chciałam miex w sobie drugiego z kolei.Wiecie co mi wtedy doradziła pewna wiekowa sąsiadka?że "lepiej sie wiele razy sk***ić a raz dobrze wybrać"masakra.Powiedziałam wtedy mamie "albo ten albo żaden"Inna sprawa że on mojej wiernosci niedocenia.

Gość gośćSS
I powiem więcej o mnie też tacy "życzliwi" też gadają rożne bzdury nie mając nawet pojęcia jak bardzo mnie to boli.Pierwsza taka życzliwa to kobieta ktora od zawsze zabiega o względy mojego męża(jeszcze przed slubem aż do teraz)a druga to odrzucony w młodosci rówiesnik.Ten rowiesnik naopowiadał że kiedyś pod moją bramą wieczorami co chwile inna marka samochodu stała ,tyle że idiota pojęcia nie miał że moj jeszcze wtedy narzeczony(dzis mąż)jezdził autami od klientow..co chwile innym.Robił te auta to korzystał.Przez takie gadanie można zniszczyć życie wrążliwej i prawej osobie.

Gość gość f
gość SS pechowo Ci się życie ułożyło

Gość gośćSS
Wiem..dlatego boli jak ludzie mnie oczerniają bo niejwdne to sie puszczają na prawo i lewo a w efekcie trafiają świetnie a ja zawsze byłam wierna jednemu a tak kijowo trafiłam i jeszcze wyszłam na tą najgorszą nawet nie wiem dlaczego:-(

Gość gość f
Zapoznasz jeszcze kogoś

Gość gośćSS
Po co?mam z nim slub i jestem mu wierna choć on mnie zdradza na prawo i lewo i jeszcze probuje mnie w coś wrabiać i namawia żebym poszła na bok ,nie umie zrozumiec że ja nie chcę .Co innego gdybym była wdową albo rozwodką ale wtedy to jedynie formalny związek wchodzi w grę ,nic innego.Nie szukam.

Gość gość f
Chodzi na lewo i prawo a Ty z nim dalej sypiasz?

Gość gośćSS
Nie sypiam z nim od kiedy (kilka ładnych lat )wiem że tak robi.Brzydzi mnie to wiec wygoniłam go na inne piętro.

Gość gość f
Musisz szukać pomocy u sąsiada I będziesz w zupełności usprawiedliwiona

Gość gośćSS
Ty sie dobrze czujesz??jaka usprawiedliwiona z czego???jakiej pomocy??jakiego sąsiada?a na cholere mi to tfu!!!.Jestem porządna i wierząca.!

Gość gość f
To jak TY radzisz sobie bez seksu te kilka dobrych lat Nie potrzebujesz ?

Gość gośćSS
Staram się o tym nie myśleć.Mam masę obowiązków.

Gość gośćSS
..zresztą my kobiety nie mamy aż takich potrzeb jak wy mężczyzni.Nie mam potrzeby..

Gość gość f
Jak to nie myśleć? Mogę wiedzieć w jakim jesteś wieku?

Gość gość
Brzydka dziewczyna takich numerów nie odstawia więc albo brzydula albo ladna. Twój wybór. Jęczysz nad swoja glupota.

Gość gość
Głupi jesteś. Przez swoje leki i obawy możesz stracić super kobiete. Ja miałam wielu partnerów do 20. ProwadziłAm bardzo barwne szalone zycie. Wspomnień mam od groma. Poznalam faceta, po kilku poważnych związkach i już 12 lat jesteśmy razem. Przeszczesliwi. Niezdradzajacy.o przeszłości bez siebie nie gadamy . To tylko nasza sprawa

Gość rzadko taka kobieta
jest kims naprawde wartosciowym?

Gość gość
Co to za porównanie "bo to tak,jakby umarla"? Ty w ogóle interesujesz się 'tymi' sprawami czy nie bardzo...

Gość Niepogodzony z tym
Nie jestem na seksie tak skoncentrowany jak ona.

Gość gość84_prawdziwy
Myślę, ze od przeszłości istotniejsze jest jej obecnie podejście do sprawy. Aczkolwiek jeżeli dziewczyna nie miała problemu z zabawianiem się z rożnymi kolesiami dla sportu, a bez uczucia to specjalnie nie liczyłbym na jakaś radykalną zmianę tylko dlatego, że akurat teraz postanowiła być ze mną. A jak to sprawdzić? Pewnie się nie da, o ile nie wydarzy jakiś przypadek ;)

Gość gość
gość wczoraj Takiej szmaty to bym nie wziął na żonę nadajesz się co najwyżej do bzykania. Ten twój facet to albo frajer albo tak jak ty puszczał się na prawo i lewo. Wtedy jesteście nawet dobrani. Szmata i k****arz. gość84_prawdziwy dziś Dziś każda się puszcza więc każdą należy traktować tak jak na to zasługuje. czyli seks bez zobowiązań, bez ślubów, narzeczeństwa itd. Dają innym od tak to i ma dawać Tobie od tak a jak nie to wykopać za drzwi.

Gość honor i duma
kretyn,to ze ma kobieta jakąś tam przeszłosc nie świadczy o tym ze nie potrafi byc wierna,a tak poza tym niech prawiki wiążą sie z dziewicami a doświadczeni z doświadczonymi,ja nigdy nie będe z kims kto ma jakieś ale do mojej przeszłosci

Gość gość
honor i duma dziś wy kobiety chcecie k****arzy ok ale my puszczalskich kobiet nie chcemy zrozumcie to

Gość gość
Dewotki i dewoty, cnotki i prawiki. Martwcie się swoją przyszłością a nie moją przeszłością. Ja życia użyłam.Wyroochałam za 3 albo i 4 , a może za 5 dziewczyn. Jeszcze niejednemu bystrzakowi przy kasie bym wmówiła, że jestem nieśmiałą , zawstydzoną cnotką. Ale raz, że nie chce mi się, a dwa , że znalazłam sobie faceta, któremu moja przeszłość wisi i powiewa , też jak ja lubi seks a mamy jeszcze wiele wspólnych tematów i zainteresowań , planów na podróże. A kasy mam jak ropy na Syberii. Ja jestem ta piękna ze zniewalającym uśmiechem a on bestia od zarabiania kasy. Idealnie nam z tym.

Gość gość
gość dziś jedyne co osiągnęłaś to bycie czyjąś zabaweczką do spuszczenia z krzyża no jest się czym chwalić :P Ile musisz dawać d**y by mieć dostęp do internetu? Korzystaj póki możesz bo skończy się twój czas i będziesz rzucona jak ochłap a on znajdzie sobie inną sprzedajną paniusie.

Gość gość
Wierzcie mi kazdy ktory twierdzi ze dla niego przeszlosc sexualna kobiety jest wazna to PSYCHOL naprawde ! Bo o co mu wlasciwie chodzi ,to taki Fritzl ktory chce miec zabawke tylko dla siebie,moze troche w lzejszej formie,ale to naprawde niebezpieczni ludzie .chodzi im tylko o kontrole i wylacznosc bo maja niskie poczucie wartosci i kobieta ma je dowartosciowac,nie mam szacunku dla takich typow bo to niebezpieczny gatunek mezczyzny .Kobiety nie maja problemow z przeszloscia sexualna mezczyzn-dlaczego,dlatego ze sa na wyzszym stopniu rozwoju i wiedza ze to czy ludzie do siebie pasuja niema nic wspolnego z przeszloscia sexualna.Gdyby kobiety wybieraly mezczyzn patrzac na ich przeszlosc sexualna nie bylo by zwiazkow. Dziewczyny robcie co chcecie tak jak faceci ,nalezy wam sie taka sama wolnosc jak tym pseudo swietym-ona swieta a ja nie musze ,nie moze ktos wymagac ode mie tego czego sam od siebie nie wymaga to logiczne i proste.DOMINACJA CZUBKOW NIE MOZE BYC TOLEROWANA: