Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Faceci z Sympatii i Badoo

Polecane posty

Gość gość

Popisza pare zdań i kontakt się urywa. Ciągnę temat jakiś i nic. Chyba nie umiem zainteresować. O czym gadać ? Doradźcie cos bo ja dopiero wkraczam w randki online. Widzę ze prawie cale dnie są online.. Może juz kogoś maja

Gość gość
Kobiety to dopiero porażka - k***wny i atencjuszki.

Gość gość
Ja jakiś miesiąc temu założyłam konto na Badoo i poznałam naprawdę wydawałoby się fajnego faceta. Potrafiliśmy całymi dniami wymieniać się wiadomościami, codziennie przez bite 3 tygodnie. Rozmawiałam z nim o wszystkim, od jakiś gierek typu, pytania - odpowiedź, po normalne tematy dnia codziennego, co robimy, jakie mamy plany na dziś, co jedliśmy, z kim się spotkaliśmy. Myślę, że tematy dnia codziennego są najlepsze. Tak fajnie się z nim dogadywałam, że postanowiliśmy się spotkać, pomimo że dzielą nas 2 godziny drogi. On przyjechał do mnie, po jakims czasie było naprawdę super. Pocałował mnie, trzymał za rękę. Potem napisał wiadomość i chyba na tym koniec. Nie rozumiem faceta i chyba jednak nic z tego nie będzie. Nie wiem może mnie kłamał i tak naprawdę w realu mu się nie spodobałam, chociaż mówił, że jest naprawdę miło zaskoczony i nastawiał się gorzej.

Gość gość
Badoo to w ogole jakies gó-wno. Jestem tam od paru miesięcy, oceny zdobywam wysokie, polubienia i komunikaty, ze dziewczyny chca pogadac. Pisze na czasie i zadna nie odpisuje, mimo, ze informacja o odczytaniu. O hooy chodzi? Po co klika ze jest zainteresowana i prosi o kontakt, skoro boi sie odpisac? Naj****** macie w glowach laski.