Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mat 182

sex w czasie okresu

Polecane posty

witam mam pytanie kochałam się z chłopakiem w 1dzien okresu 5 marzec owulacje dostałam 19 marca pod wieczór czy jest możliwość zajścia w ciąże proszę o odpowiedz z góry dziękuje

Gość gość
A skąd pewność co do owulacji?

jajnik w poprzednim okresie bolał mnie z lewej strony a teraz z prawej takie kłucie . a zapomniałam napisać ze nie skończył we mnie

chłopak wariuje strasznie mówi że mu się trochę chyba jak on to powiedział ( pociekło ) i niema pewności . a ma pytanie czy jak by te plemniki we mnie były to ile by przetrwały we mnie od 1 dnia okresu i czy dopiero po uwolnieniu jajeczka z pęcherzyka graffa dochodzi do zapłodnienia . proszę o odpowiedz bo nie da mi spokoju

Gość gość
matko, leciała ci krew, nie było stosunku do końca, do owulacji było jeszcze 14 dni ale uważacie że zaszłaś? Tak, jeśli jego sperma to terminatory. :O

Gość gość
Nie ma mowy o ciąży w takiej sytuacji.

Gość gość
Nie zaszłaś, nie ma szans, no niby jak???

Gość gość
To nie Irak! Żołnierzyki tyle by nie wartowaly! Kapewu?

Dzisiaj dostałam kuje mnie jajnik prawy dobrze czy żle 5 okres marca a 22 owulacja

Gość gość
A skąd ktokolwiek ma to wiedzieć? Tylko monitoring, ew. testy owulacyjne ale tu pewności nie ma.

a jak owulacja się spóżnia to żle .i czy te bóle jajników to nie zapłodnienie i czy zagnierzdzanie

Gość gość
A niby dlaczego nie można mieć pewności do owulacji? Ja zawsze wiem kiedy mam. Z pochwy leci wtedy charakterystyczny śluz i jajniki bolą i to się po prostu czuje więc skoro dziewczyna wie kiedy ma to chyba dobrze ze zna swoje ciało. W tej sytuacji w ciążę nie zajdziesz

Gość gość
Ale autorka pewności nie ma. raz pisze że owulacja była 19 a za chwilę że 22.03. Każde kłucie jajnika bierze za objaw owulacji. Nikt na forum jej pewności nie da skoro ona sama nie wie.

Gość gość
Nie wazne czy 19 czy 22. W ciąży nie jestes

Gość gość
jak będziedz w ciąży do nazwiecie go macgyver hahahaha

dzięki dziewczyny troche to mnie przeraża bo 19 mnie lekko kuło a 22 już bardziej mam nadzieje że nie jestem w @. test zrobię w 1 dzień spodziewanej miesiączki

Gość gość
Kużwa,nie znasz podstawowej antykoncepcji tylko sranie w gacie,bo sie dupczyc zachcialo a zero wiedzy o fizjologii!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Kużwa,nie znasz podstawowej antykoncepcji tylko sranie w gacie,bo sie dupczyc zachcialo a zero wiedzy o fizjologii!!!!!!!!!!!!!!

Gość gość
Oprócz infantylizmu dziewczynki pieprzacej sie z chłopakiem bez chyba przyjemnosci skoro on wyskakuje gdy ona jeszcze może nic miłego nie poczuła,to jeszcze zapamietaj:KŁUŁO,jakbyś jeszcze kiedyś,np.za m-c znów o to samo pytała hehe.