Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kiedy udało wam się zajśc w ciąże po ciąży pozamacicznej?

Polecane posty

Gość gość

Witam Was moje drogie. Bardzo proszę Was o informację w którym cyklu po CP udało wam się zajść w ciąże?

Gość gośćaw
Mi się udało w 3 miesiącu prób ;), dziś mam wspaniałego 3,5 latka :) Jesteś świeżo po cp?

Gość gość
Jej to rewelacyjnie, że masz upragnione dzieciątko - gratuluje:):):) Niestety tak, w lutym miałam operacyjnie usunięty jajowód razem z ciążą. I tak się zastanawiam jak to wyglądało u innych kobiet....kiedy im się udało. Ale Twoja odpowiedź napawa mnie optymizmem:)

Gość gośćaw
Ja też mam jeden jajowód, ciąża już była dość duża, ale laparoskopia szybko i praktycznie bez bólu, to było to szczęście w tym nieszczęściu... Spokojnie kochana, jak masz drugi drożny jajowód, to szanse na ciążę masz tylko niewiele mniejsze niż kobieta z dwoma, wszystkie moje znajome po cp zaszły naturalnie w ciążę :)

Gość gość
Bardzo dziękuję CI za tak optymistyczne słowa:*Podniosłaś mnie na duchu:))) bo już przed oczami miałam najczarniejsze scenariusze....:)

Gość gość
W prawdzie nie mialam cp i nie moge Ci nic powiedziec ale zycze Ci szczescia i mam nadzieje, ze jeszcze przed wakacji bedziesz w ciazy:-) wiem jakie to trudne

Gość aautorka postu
Ślicznie dziękuję;*** ja już niestety straciłam 3 ciąże (za pierwszym razem prawdopodobnie była to ciąża pozamaciczna w tym samym jajowodzie co teraz, tyle, że doszło do poronienia samoistnego, i niestety ciąża ta uszkodziła jajowód- w związku z tym został on teraz usunięty.) Ehhh ciężkie to wszystko :(

Gość gośćaw
Trzymam mocno kciuki!!! :)

Gość gość
jesteście Kochane:):***

Gość gość
Mi udało się zajść w ciąże po 7 miesiącach. Powodzenia!:)

Gość gość
Życzę CI abyś jak najszybciej zaszła w upragnioną ciążę, u mnie trwało to 4 miesiące. Miałam usunięty prawy jajnik a i tak się udało:)