Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niestety kochanka wrr

mam romans z facetem który nie wie jak odejść od swojej partnerki

Polecane posty

Gość gość
dziś niech wezmie sznur i idzie nad Wisłe :D 9 lat i bez dzieci/slubu - pewnie bezpłodny :D

Gość gość
nie rozumiem naskakiwania na autorkę, że burzy związek, niszczy itp śmieszne nie dość że nie maja ślubu i dzieci to przecież ona go nie zmusza pod pistoletem nie uważacie że facet też jest winny że szuka innej ? Polki zawsze naskakują na inne kobiety a facet to świętość, jemu wolno bo taka natura. Facet znalazł nową kobitę i już więc też przyczynia się do burzenia swojego KONKUBINATU opanujcie sie

Gość gość
okazja czyni złodzieja. I zapewniam cię, że prawie kazdy facet miewał w życiu "okazje"...ale tylko dranie z nich korzystają i czując zapach innych majtek rujnują swoim kobietom życie.

Gość gość
tak od razu po 4 miesiacach takie wielkie plany macie haha chyba oboje macie klapki na oczach :D ani ty jego, ani on ciebie tak naprawde dobrze nie znai zadne z was racjonalnie w tym momencie nie mysli! do tego budujecie szczescie na czyims nieszczesciu-tej trzeciej ktora bedzie cierpiec, ale kto tam mysli o takich rzeczach, najwazniejsze czy to oby nie za wielki 'prezent' to mieszkanie a kto jej za zlamane serce zaplaci? Pojdziecie do niej oboje z kwiatami i to zalatwi sprawe? a moze zadne z was sie tym wogole nie przejmuje? alez oczywiscie ze nie, przeciez macie klapki na oczach! Zyjcie sobie zludzeniami o szczesliwym zyciu w fajerwerkach. I pamietaj ze nikt jeszcze na czyjims nieszczesciu nie zbudowal swojego szczescia.

Gość Ziomek się ustawił
Ma teraz dwie pany Kochankę i Dziewczynę. Seksu pewnie kochanka nie odmawia dziewczyna gotuje. Ma dwie dziurki które penetruje. SZACUN

Gość gość
Ach i tak, uwazam ze powinien jej zostawic mieszkanie, nie mam co do tego najmniejszych watpliwosci. Mysle ze nie o to chodzi ze nie wie jak jej to powiedziec, ale chodzi mu bardziej o to mieszkanie, jak mam jej to zostawic.... no odchodzi z niczym? Alez nie! Przeciez bedzie mial ciebie! Mysle ze to w miare fair zamiana biorac pod uwage terapeutow i fakt ze ona juz moze nigdy nikomu wiecej nie zaufac i do konca zycia wybierze samotnosc. Ja na pewno bym tak zrobila, i ty pewnie tez :)

Gość gość
Nie ma czegos takiego jak przechodzony zwiazek. Chyba ze po jakims czasie spodziewasz sie tego samego-szarej rutyny

Gość klops_
no i klops

Cały czas rozmawiamy o niej,cały czas boję my się z myślami jak najmniej możliwie ją skrzywdzić bo to co się stało, do czego doszło, przewyzszylo nasze oczekiwania :( rozum jedno serce drugie. Jeszcze do tego ona mało zarabia żeby sama się utrzymać (pracuje w przedszkolu za 1500 zl)

A on sam siebie nazywa s*********m ze dopuścił do takiego obrotu sprawy i ze jest mu z tym źle ale nie wyobraża sobie zęby ze mną nie być, choćby w biedzie

Znam taka jedna twojego pokroju Tez poznala zajętego faceta w 10 letnim związku z dzieckiem Zostawil dla niej tamta dziewczynę bez pracy srodkowdo zycia nie placu alimentów itd Widzę jak im sie wiedzie a raczej nie wiedzie sie wcale za to jak postąpili Ciebie tez to szmato czeka Karma zawsze wraca

Gość gość
taki hojny? wlasnie zalozyl harem, niech jej zostawi mieszkanie a z toba bedzie wiec w biedzie-zobaczymy wtedy ile naprawde jest wart dla mnie ten temat nie podlega ZADNEJ dyskusji jesli chodzi o mieszkanie, ale oczywiscie ze tak sie nie stanie, bedzie wojna, bedzie ciaganie sie po prawnikach rozprawach itd... ot-tyle wart ten twoj sk....syn

Gość gość
poza tym uwazam ze lepsza od niego nie jestes, gdybys byla to nie zalozylabys takiego tematu dla kogo mieszkanie-to jasne to on sie wynosi, a wy macie gdzie mieszkac, wiec nie rozumiem w czym ty masz problem oboje jestescie materialisci i tyle

Gość cicheciemnemiejsca
ona juz moze nigdy nikomu wiecej nie zaufac i do konca zycia wybierze samotnosc mówicie o syndromie stresu pourazowego u ofiar stalkingu? bo nie wiem czy na dobry watek trafiłem? :)

Gość gość
mowimy o zdradzie i romansie

Gość gość
Jedno jest pewne - za zajętych facetów się babeczki nie bierzemy bo to po prostu jest obrzydliwe, a po drugie i najważniejsze z tego nic dobrego nie wyniknie. Jeżeli się kochacie i chcecie być ze sobą to postaw sprawę jasno - odchodzi od niej! Nie da się tej sprawy załatwić etycznie, zawsze będą oskarżenia. Co do mieszkania to według mnie podział na pół. Ale to już zostaw im do wyjaśnienia. Nie dawaj sobie być tą drugą, nie warto.

Gość gość
autorko, jesteś bardzo naiwna...

Gość gość
Szmata udaje niewiniątko :D

Gość gość
Kim jest ta dziewczyna ,ze żyje z facetem 9 lat bez żadnych deklaracji. Wynocha , tyle jest warta ... Głupia tzipa ...

Gość gość
Autorko to prawda co Ci piszą, ale ty myślisz, że jesteś wyjątkowa i z Tobą będzie inaczej, ale będzie tak samo po 9 latach Cię będzie zdradzał i odejdzie do młodszej. U mnie facet zerwał z byłą po 4 latach związku bo im się nie układało i tak samo ze mną zerwał po 4 latach i pewnie z następną zerwie. Zdejmij te różowe okulary.

Gość gość
Kim jest ta dziewczyna ,ze żyje z facetem 9 lat bez żadnych deklaracji. Wynocha , tyle jest warta ... Głupia tzipa ... Teraz większość tak żyje, nie bierze się kota w worku :D

Gość niestety kochanka wrrr
jaki podział majątku -to jego mieszkanie a nie są małżeństwem mało tego - powiedział że bedzie honorowy i odda jej to mieszkanie skoro zostawia ją dla innej po 9 latach,bo ma wyrzuty sumienia

A sam zostanie z niczym

Gość gość
wacet wali dwie na raz, żadna nie będzie tą ostatnią. przez takie qrwy tacy debile walą co chcą i idą dalej.

Gość gość
4 miesiące to nic, a Ty chcesz komuś zniszczyć życie.. Sama nie wiesz, czy to jest warte tego. Jeśli dla Ciebie wartościowy facet = ktoś, kto oszukuje.. hmm.. nie wróże Ci dobrego związku. I nie pieprze farmazonów typu "karma".. Tylko weź to na logikę; facet jest zwykłą szują i to jeszcze praktycznie przed Tobą to pokazuje, a Ty udajesz, że jest zayebisty. No kobieto, aż tak zdesperowana jesteś? Ja rozumiem stan zakochania.. ale w tym wieku? Serio?

Dlaczego zniszczyć życie? Że jej zniszczyć życie? Ja się go pytam,rozmawiamy, pytam co jest nie tak,przecież 9 lat byli (są ) razem, był jej wierny, zapytałam czy może wkradla się rutyna do ich związku a może należałoby tylko to odświeżyć, nie wiem zabrać ją na weekend, na wycieczkę itp zamiast mnie ,to on odpowiada :" ale mi się juz nie chce, nie mam ochoty, minelismy się już dawno i tak to jest ciagniete ".

Gość gość
Autorko daj mi telefon do siebie bo też chce skorzystać z takiej fajnej d***** ;) mam 20cm

Gość gość
gość 2016.03.21 Kim jest ta dziewczyna ,ze żyje z facetem 9 lat bez żadnych deklaracji. Wynocha , tyle jest warta ... Głupia tzipa ... Teraz większość tak żyje, nie bierze się kota w worku xxxxxxxxx Nie, tak teraz żyje i kiedyś żyła tylko patologia. 9 lat bez ślubu? To ile trwa to poznawanie się? Do usranej śmierci? :D Widocznie to nie ta jedyna, skoro ślubu nie ma. Facet zgodnie z prawem jest stanu wolnego i może spotykać się z kim tylko chce. To raczej ta, która się do niego wprowadziła i godzi się na życie w konkubinacie jest nic warta. Związek jest tylko jeden - małżeński i po zawarciu związku małżeńskiego mężczyzna automatycznie zmienia stan na żonaty, a kobieta staje się mężatką. Wtedy są już zajęci. Zleciały się sfrustrowane konkubiny i wrzeszczą myśląc, że jak wyzwą autorkę, to facet od nich jutro nie odejdzie. :D

Gość gość
autorko nie jesteś żadną kochanką bo facet nie jest żonaty. skoro mieszkanie jest jego to ona się wyprowadza a on oddaje jej kasę którą zainwestowała w jego mieszkanie. jak pójdą do sądu to taki właśnie będzie wyrok. sąd nie każe oddać facetowi jego mieszkania tylko za to że przez 9 lat mieszkała z nim obca kobieta

Właśnie - dlaczego przez 9 lat się nie chajtneli (?) . On odpowiedział że " to tez o czymś świadczy "