Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jakie cechy musi miec kobieta zeby uznac ja za brzydka?

Polecane posty

Gość gość

jakie cechy ma brzydka kobieta?

Gość gość
zabuczała i wiecznie niezadowolona maruda nieusmiechnieta

Gość Namysłów województwo opolskie
Cechy brzydkiej kobiety to mieszkajaca poza miastem Namysłów majaca duży i garbaty nos wielkie i wypukłe oczy i częściowy lub całkowity brak uzębienia i ps nie pijąca piwa Namysłów pils z browaru namysłów

Gość gość
Musi byś gruba i/lub mieć jakiś znaczny defekt twarzy. Jeśli nie ma nic z tych spraw to jest co najmniej przeciętna:P

Gość gość
Ja dziś widziałam, trochę mi szkoda dziewczyny bo jest młoda. Była gruba, miała małe krecie oczka głęboko osadzone, płaski nos i mocno wystającą brodę, a do tego odstające uszy - lekko nie ma.

Gość gość
Ponad polowa kobiet w Polsce jest gruba (badania statystyczne z tego tygodnia). Ciekawe z kim spi co drugi Polak, skoro "ladnego" towaru starcza dla co drugiego?

Gość skunks
to fakt, utuczyły się Polki na śmieciowym jedzeniu i większość pokazuje się w miejscach publicznych jak balerony i paszteciary , bez żadnych kompleksów wywala na wierch swoje sadło i jest oburzona na faceta , gdy słyszy komentarz, że kolejna księżniczka powinna się zgłosić do punktu skupu żywca !

Gość gość
gość dziś z tą grubością to zależy od wieku, wśród młodszych mniej jest tych nadwagowych:P a poza tym ten co nie może mieć dziewczyny marzeń bierze taką poniżej oczekiwań albo jest samotny. Szczerze mówiąc uważam że lepszy rydz niż nic:D

Gość gość
Wystarczy że jest taka jak ja. Chłodząca brzydota fizyczna. Ale mam w nosie wasze opinie, mam pasje życiowe, dobrych i wiernych przyjaciół, poukładane pod kopułą i szacunek otoczenia. A to że natura zabawiła się moim kosztem, sprawia tylko żal że nigdy nie będę mieć dzieci i kochającego partnera. Ale już to przebolałam i skupiam się na rozwoju zainteresowań. Pozdrawiam te wszystkie kobietki mało atrakcyjne, głowa do góry. Życie jest zbyt krótkie, by marnować je na kompleksy.

Gość gość
grube karczycho albo wręcz brak szyi , krepa budowa ciala , tlusta , gruba , taka robotna baba, krótkie nogi wielka pupa i spuchnieta geba niczym bak od junaka

Gość gość
Lysa albo z przerzadzonymi tlustymi wlosami; wielka pryszczata, tlusta twarz, male swinskie oczy, garbaty nos, szczerbata lub bezzebna z papierochem w gebie. Szyja jak u knura gruba i owlosiona, male cycki albo tluste balony, gruby wymarszczony brzuch i ramiona; krotkie rece, grube i szerokie dlonie i brudne, wyzarte paznokcie. Brudna i smierdzaca, owlosiona d.u.p.a i miejsca intymne, tluate nogi w litere iks, drapiace suche piety, szerokie stoopy, koslawe palce i brudne paznokcie

Gość gość
Co za głupie pytanie, przede wszystkim brzydką twarz, a i często figurę, ale głównie twarz jest ważna

Gość gość
zreszta ludzie opisuja to różne defekty jak garbaty nos, a czasem niby wszystkie elementy są ok, a i tak wyraz twarzy jest nieładny bo licza sie tez proporcje i ogolny wyraz