Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

StupidGirls22

On nie chce ze mną zamieszkać

Polecane posty

Mam pewien problem i postanowiłam się Was poradzić. Nawet specjalnie się tu zarejestrowałam. Sprawa wygląda tak: jesteśmy ze sobą 3 lata i 3 miesiące . Widujemy się głównie od weekendów. Na początku mi to wystarczało , ale teraz już jest inaczej. Chciałabym żebyśmy coś razem wynajęli, ale mój chłopak nie chce (27 lat). Jego plan wygląda tak,ze chce zbudować dom. Wyjeżdża nieraz za granice jest tam 3 miesiące potem na dłuższy czas wraca potem znów jedzie na 3. Twierdzi, że jeśli coś wynajmiemy to nigdy nie odłoży na ten dom. Byłby on skończony za około 3 lata. Podsumowując to wychodzi na to,że zamieszkamy ze sobą po 6 latach związku. Jak dla mnie to jest chore. Nawet jakbyśmy coś wynajęli to dużo później,ale by się ten dom skończyło przecież. Ale on mówi,że nie ma warunków na to. Mu w ogóle nie zależy żeby być razem codziennie , liczy się tylko ten dom. Czy ja przesadzam ?

Gość gość
to będzie jego dom a nie wasz wspólny i też mam wrażenie że nie jesteś miłością jego życia może zamiast tak przeć do "bycia z facetem" zajmij się nauką, poszukaj pracy, podnoś kwalifikacje