Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anialon

Nieudany związek. co zrobic

Polecane posty

Tkwie w tym zwiazku juz tyle lat że wstyd się przyznać. Dzisiejsza niedziela: obiecalam sobie ze nic mi jej nie zepsuje ze będę w żart obracała każdą przykrą sytuację. Ale jak pan zaczął mnie ignorować i nie dawał dojśćc do slowa zrobiło mi się bardzo przykro. Pokazalam mu tez ze przestalam go sluchac. Czym dluzszy dzien sie wydawal tym bardziej dopadala mnie handra z jego powodu. Tak jest ciągle z nim. Nie mam już sił żyć z kimś kto nie umie się normalnie odezwać. Ja sięstaram a on .. My z sobą nie rozmawiamy. Nawet z sobą nie śpimy w jednym łòżku. Pan woli na sofie w salonie pod kocem. Dzieci nie mają dobrego przykładu z nas jak to ma wyglądać między mamą i tatą a ja jestem bardzo zmęczona wspolnymi weekendami tak naprawde wole jak on jest w pracy i to jest zly znak. Nie zdradza mnie to wiem na pewno wiec nie insynuujcie takich tematow. Uparty jest jak osiol. Prosilam blagalam tlumaczylam wrzeszczalam ze trzeba sie pobrac bo sa dzieci bo mi zalezy bo to bo tamto bo go do szpitala nie wpuszcza jak mi sie cos stanie i na odwrot. Nic nie pomoglo. Stracilam serce do niego przez to. Do tego ta ignorancja czasem sie zastanawiam dlaczego sobie kogos nie poszukam, mam dopiero 38lat zasluguje na szacunek w zyciu i na obraczke na palcu

Gość Namysłów województwo opolskie
Autorko streść co napisałaś nie chce mi się czytać oczy mnie bolą

Gość gość
Dodam,ze spi na sofie pod kocem,ale giry i jaja trzyma na wierzchu, co strasznie capi,biorac pod uwage jego kompiele dwa razy na tydzien.

Gość gość
kobieta która mówi o swoim facecie który z nią mieszka i ma z nią dzieci PAN nie jest godna szacunku od razu widać że zachowujesz się jak desperatka która capneła się pierwszego lepszego

Co mam bardziej strescic? 20 lat zycia z czlowiekiem bardziej strescic sie nie da!

Gość gość
anialon spróbuj dziś założyć na forum interia forum religia , temat : Październik miesiącem różańca , będę ci wdzięczny .

Gość gość
Znajdź kochanka sobie.:)

Gość gość
porzuć ten bez ślubny związek módl się o tego , kto jest tobie przeznaczony .