Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

słuchajcie ale beka nie wytrzymam buahahahahahahah !!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość gość

na pewnym forum udawałam wróżkę, oczywiście chętnych na wróżby nie brakowało... :D pewnej kobiecie, która wydawała się strasznie łatwowierna i brała te wszystkie moje wróżbiarskie wynurzenia do siebie "wywróżyłam" że jej mąż ją zdradził... z klaczą i że już od dawna jest zakamuflowanym zoofilem oraz że nie była to jego pierwsza zdrada ze zwierzęciem :D kobieta uwierzyła mi i zapytała czy ma wziąć z mężem rozwód, pytała mnie dokładnie czy lepiej wziąć rozwód czy separację i czy może wtedy się "zmieni" :D:D:D:D powiedziała, że oni oboje z mężem wierzą wróżkom, że one dużo pomogły im w życiu itd. i że jutro z nim bardzo poważnie porozmawia :D

Gość Namysłów województwo opolskie
Też poudaje wróżkę może sobie zarobie:D

Gość Namysłów województwo opolskie
Też sobie wróżkę poudaje i kasę będę trzepać

Gość gość
wróżkę można tylko udawać;) i to cała tajemnica tej profesji;) chociaż największe wzięcie mają chyba te którym sie w głowie pokręci i same wierzą w to co mówią

Gość skunks
masz zabawę , niestety nadal jest ogromna liczba osób, które są bardzo łatwowierne i dają się złapać na 'wnuczka' i wypłacają cały swój dorobek złodziejom , policja apeluje, kościół apeluje , na zebraniach wspólnoty mieszkaniowej apelują nie dajcie się żadnym wnuczkom lub innym wróżkom a wiele osób nie chce słuchać 'pewnej kobiecie, która wydawała się strasznie łatwowierna i brała te wszystkie moje wróżbiarskie wynurzenia do siebie "wywróżyłam" że jej mąż ją zdradził... z klaczą i że już od dawna jest zakamuflowanym zoofilem oraz że nie była to jego pierwsza zdrada ze zwierzęciem smiech.gif kobieta uwierzyła mi i zapytała czy ma wziąć z mężem rozwód, ' xx biorę poprawkę, że to jest realne , jak wiadomo lekarz przynajmniej składa obietnicę , że nie będzie szkodził' , natomiast to Twoje działanie to jest zwyczajne kuurestwo i z Hipokratesem nie ma Nic wspólnego !

Gość gość
ta wróżka to niby lekarz :D prawda jest taka że 99% to oszustki a 1% niestety prawdziwe sama się zajmowałam tarotem to jest zło nie chodźcie do nich bo zło na siebie ściągacie

Gość gość
Łatwo jest zniszczyć komuś życie ale mieć jeszcze z tego satysfakcję ???? :( dla zainteresowanych polecam http://jestesuwrozki.pl/