Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bad boyem łatwo być

Dlaczego kobiety nie potrafią zerwać z facetem?

Polecane posty

Gość bad boyem łatwo być

zawsze im go szkoda, litują się, wierzą że się zmieni, poprawi, co za durne debilki, żałosne i naiwne

Gość gość
te brzydkie zapasione na krótkich nozkach pasztety nie potrafią bo jak się natrafil desperad to już więcej może nikt nie zechcieć dymac pokurcza genetycznego. ladne zmieniają facetow częściej niż majtki. mowa o Polkach rzecz jasna

Gość gość
ładne chodzą bez majtek bo niemaja czasu ich zciągać takie mają branie:-D :-P

Gość gość
Ja nie jestem desperatka bo podobam sie wielu, ale tkwie od kilku lat w zwiazku gdzie facet mnie czesto krytykuje i w ogole z przyzwyczajenia, pewnie tez ze strachu przed zmianami...

Gość gość
Tzn wiadomo,ze on nie jest taki zly bo potradi byc czuly i kochajacy, ale ma takie wady ktore ciezko zaakceptować i tak wlasnie ostatnio zaczełam myslec,z chyba marnuje z nim swoj czas

Gość gość
latwo jest zerwac, gdy wie sie ze nie bedzie juz pomiedzy obojegiem zadnego/sporadyczny kontaktu. a jak zerwac z kims kto cie przesladuje- szpieguje ciebie/laptop/komorke. masz moze pomysl? bo powiedziec takiej osobie mozna, a ona i tak bedzie dalej to robic. wiec jak, mam zabijac?

Gość gość
bo baby mają głupią wade zwaną nadzieja, niestety to fikcja, i tkwią w tych gòwnianych związkach latami, tępe pały

Gość gość
Ja jestem niezbyt piękna,z lekką nadwagą a mam rzeszę funów.A faceta nie chcę zostawić,bo nie chce mi się poznawać nowych.

Gość gość
jestem wychudzona, piekna ale nie mam zadnych adoratorów i na pewno nie tkwiłabym z braku laku z jakims c***ereuszem w zwiazku :O