Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość super ktos

Ciaza

Polecane posty

Gość gość super ktos

Jestem 2 dni przed okresem dokuczają mi typowe bóle na @...5 dni przed okresem robilam test wieczorem którego wynik był ujemny? Czy jest szansa na ciążę? Mialyscie tak?

Gość tuliAnna
Też robiłam, też mnie brzuch boli :) Wyszedł negatywny, a @ w czwartek dopiero ma być. Chyba się pospieszyłam

Gość tuliAnna
Współżyłam 2 dni po owulacji, raczej z tego nic nie będzie.... A długo się starasz?

Gość gość
Kochana ją w czasie owulki bo nawet krwawienie miałam..5 cykl odlozylismy zabezpieczenia...ją mam 28 lat a Ty?Muszę chyba znowu do gin isc

Gość tuliAnna
30 :) Ale w sumie dopiero zaczęliśmy. Z tego co wiem to po owulacji marne szanse, no chyba że się przesunęła.

Gość gość
Ją muszę iść do gin...kolejny raz..na początku kazał mi się wyluzowac a jak nie zajde to do niego wrócić.. Są jakieś tabletki ułatwiające zapłodnienie.Masz już dzieci?

Gość tuliAnna
Nie mam, to by była moja pierwsza ciąża. Tabletki anty odłożyłam w zeszłym roku, ale to z powodów zdrowotnych. A Ty masz dzieci?

Gość gość
Nie mam.wszystko po kolei chciałam osiągnąć.studia ,praca,ślub,mieszkanie normalna umowa...teraz mam idealne warunki...mam dość mojej pracy jak teraz zmienue to znowu odloze plany na dziadzie;(

Gość tuliAnna
No to tak samo jak ja. Też wszystko po kolei. Śmieję się że trzeba było wpaść kilka lat temu, to by nie było problemów. A tak, to wszystko zaplanowane a jeszcze nie wiadomo kiedy się uda. Pracy nie zmieniaj na razie, próbuj zajść. A w nowej nie wiadomo jakie warunki, jaki szef itd.

Gość gość e
Mam 33lata 2 dzieci 9mcy i 6lat oboje planowane ale... Byl problem bylam atymulowana clostylbegyt i udalo sie mialam spr droznosc jajowodow i tez bralal inofoluc niewiem czy pomogl czy nie wtedy wszystko próbowałam. #starsze dziecko zaplanowane co do dnia godz wiem kiedy sie udalo mlodsze bylo niby po owulacji a tu bach niespodzianka bo wyluzowalam u w na mnie oczekiwanym momencie 2kreski