Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amorek00

Nie radze sobie. Pomocy!!!

Polecane posty

Gość Amorek00

Jestem z chłopakiem ponad 2 lata i na początku naszego związku dziewczyna jego kuzyna która kiedyś próbowała go uwieść z zemsty nagadała mi na mojego chłopaka że on sie z każdą ,,puszczał" i pewnie niedługo mnie zdradzi ..ja go znałam miesiąc wiec myśląc że ona zna go tyle lat bo długo była z jego kuzynem że pewnie mówi prawde i mnie ostrzega ale coś mi w tym nie pasowało bo przecież był on taki kochany. Ona sama często zdradzała kuzyna ale on nie chciał tego słuchać. Okazało się że po prostu chciała sie mnie pozbyć..mój chłopak nawet nie zareagował na to że ona tak jego i mnie potraktowała bo niby nie chciał sie kłócić ze swoim kuzynem. Minęło dwa lata a ona urodziła dziecko kuzynowi mojego faceta a mój chłopak ma byc chrzestnym. Wkurza mnie to bo nie znosze jej za to że zniszczyła moje pierwsze zaufanie do chłopaka którego szaleńczo kocham..nie wiem co robić..ja nie potrafie siedzieć przy stole z kims kto jest tak fałszywy..a mój facet twietdzi że to nie jego problem bo to jest w mojej głowie..czy serio mi odbija..co sądzicie..

Gość kłantanameeeeera
kłantanamera lecz sie na nogi ,jak chuj strzela kłantanameeeeeeeeeeeeera,na głowe już jest z póóóóźno kłantanamera............

Gość gość
niepotrzebnie sie tym przejmujesz poza tym nie musisz na te chrzciny iść jak nie chcesz. ja uważam,że chrzest niemowląt to nieporozumienie i nigdy bym sie nie zgodziła być chrzestną.

Masz racje..głupia to ja jestem że przejmuję się taką francą..muszę patrzeć na nią z góry i olewać to sama będzie za mną latać by się dogadać.

Gość gość
spierdalać.