Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cięzko mi znaleźć faceta bo imponują mi inteligentni a sama nie jestem

Polecane posty

Gość gość

nie jestem inteligentna przystojni głupole mnie nie kręcą a inteligentni oczytani faceci chcą inteligentne kobiety myślicie że znajdę w końcu inteligentnego faceta który zechce niezbyt oczytaną kobietę ? poważnie pytam :O

Gość Gothic
Szukajcie, a znajdziecie - powiedział Jezus. - Proście a będzie wam dane.

Gość gość
to może zacznij się edukować

Gość gość
jak ssiesz pałe to dostaniesz każdego

Gość gość
hej alicjo, to ja, kretynek i pedofil z zaburzeniami osobowosci znowu kwicze tu o tobie. szkoda ze nie wyszlas z inicjatywa, wowczas mialbym z glowy "amory", obrocilbym sie na piecie jak panienka i zwial wyzywajac cie od najgorszych $#^@!*@ ktora chciala rozbic malzenstwo, co z tego ze sam cie prowokowalem, zaczepialem, usilowalem manipulowac ale jako ze zostalas w kategorii niedostepne i niejednoznaczne, to kicham i prycham dalej za toba, dopoki nie poznam kolejnej, z ktora zaczne zabawe w przeciaganie liny Twoj niezrownowazony psychicznie, acz swiadomy wszystkiego, Wojtuś Alicjo 2015.12.20 wystarczy ze jestes jednoznacznie na tak, to zwiewam, bo jestem kawalem niedowartosciowanego prostaka , z ktorym nie ma szans wytrzymac na dluzsza mete dlatego dowartosciowuje sie wzbudzaniem powierzchownego zainteresowania - miele to i przezuwam calymi miesiacami, nadtrawiam po kawaleczku, ale jak to przestaje dzialac to glupieje i rozwscaczam sie i chce dopiac swego, lacznie z wymeirzaniem kary za "fochy" no taki jestem glupi cap, Twój niedowartosciowany cap, Wojtus

Gość gość
Nie jestem wielkim intelektualistą, ale podstawową wiedzę po prostu wypada mieć. Jest taki kanał na YT "matura to bzdura" i jak jesteś jedną z osób jak tamte, które wykładają się na prostych pytaniach no to bym takiej kobiety nie chciał.Przy byle okazji będzie to wychodziło.

Gość gość
Jestem dość oczytany (jak na dzisiejsze standardy :D). Mam zainteresowania, mam o czym mówić, wiele tematów jest mi znanych, chociaż w zarysie. Mógłbym być z kobietą, bez podobnych zainteresowań, która nie czyta, ale nie jakąś popełniającą fatalne błędy językowe, prymitywną (to w ogóle odpada) pod warunkiem, że byłaby bardzo w moim typie (mam bardzo określone wymagania) i mnie chciała, bo nic na siłę. x A poza tym, kto ci broni czytać, zdobywać wiedzę? :D

Gość gość
nie jestem prymitywna, nie ubieram sie kiczowato z bazaru. Ubieram się klasycznie, z języka polskiego byłam dobra, umiem się wysławiać, mam dobrą dykcję.Natomiast nie jestem cwaniarą, handlarą ani znawczynią kultury lub języków.

Gość gość
Nawet ci inteligentni są tylko durnymi samcami i mając do wyboru piękna idiotkę taka 10/10 czy inteligentn 6/10 wybiorą idiotkę i będą sobie wmawiać, ze jest bystra. Jak masz urodę to masz szansę,dodatkowo pewność siebie przysloni braki intelektualne.

Gość gość
gość dziś Tylko na chwilę, nie na dłuższy związek. Nie na całe życie. Naprawdę to tak nie działa. Zresztą nie chodzi tu o inteligencję, ale raczej o inne cechy, jak stałość w uczuciach, lojalność, konsekwencję.