Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

krem nawilżający

Polecane posty

Gość gość

polecicie mi jakiś krem nawilżający? mam suchą, odwodnioną cerę, chcę żeby dobrze nawilżał ale nie był tłusty

Gość gość
maslo shea l'occitanne

Gość gość
a to nie zostawia takiej tłustej poświaty?

Gość gość
Chcesz wiedzieć więcej jak radzić sobie z niedoskonałościami skóry? Zapraszam do Szkoły Delta Edukacja na kierunek Technik Usług Kosmetycznych! Na profesjonalnie prowadzonych zajęciach poznasz odpowiedzi na wszystkie nurtujące Cię pytania z zakresu kosmetyki! W szkole Delta Edukacja nie ma żadnych ukrytych kosztów. Nie podpisuje się umowy!- Zapraszam do zapisu! Szkoła mieści się na ul. Szewskiej 17/1 , numer telefonu 798149906 . Pozdrawiamy- Delta Edukacja

Gość mięta2534
Jestem świeżo po przeprowadzce. Ciągle musiałam pakować,rozpakowywać,myć,szorować.... a jeszcze do tego zmiana wody i moje dłonie stały się czerwone i szorstkie.Ale wypróbowałam krem który mogę polecić bo naprawdę porządnie nawilża. Jest to regenerujący krem do rąk LE PETIT MARSEILLAIS z masłem Shea,aloesem i woskiem pszczelim. Delikatnie pachnie, ma zgrabne opakowane i dodatkowo szybko się wchłania. Fajny kosmetyczny produkt. Warty wypróbowania ! :) #ambasadorkaLPM