Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

anulka2888

Brak pęcherzyka

Polecane posty

Witajcie. Normalnie sama nie wiem co myslec. Ostatnią @ mialam 15.lutego a cykle po 28 dni. Nastepna @ nie przyszla wiec zrobilam testy i wyszly z widocznymi ale nie mocnymi kreskami. Objawy są bo obolale piersi, ból brzucha jak na @. Mdlosci lekkie. Dzis bylam u gina i na USG nic nie zobaczyl(fakt faktem sprzed nie najnowszy bo NFZ). I co myslec?

Gość gość678
Mi lekarz w 4 tyg znalazł pecherzyk sprawdź na dzidziusiowo.pl tam jest kalendarz ciąży sprawdź w którym ewentualnie jestes tygodniu. Daj znać.

Gość gość
czekać spokojnie może Ci się owulacja przesunęła i jest za wcześnie - dodatkowo słaby sprzęt

Gość gość
zrób bhcg

z kalkulatora na necie wynika ze jestem w 5-6 tyg( co stronka to inny tydz) wiec chyba powinno juz widac pecherzyk. Ech, chyba sie umowie na nast tydz do innego lekarza

Gość gość678
Ja na potwierdzenie chodziłam do prywatnego teraz na nfz i fakt widać różnicę w usg. Zrób tak jak wyżej napisała koleżanka beta hcg będziesz wiedzieć czy jesteś a jak będziesz w ciąży to zobaczysz który tydzień. Jutro z rana idź natychmiast koszt 25zl a masz pewność następnego dnia i powinno się to badanie powtórzyć do 48 godz a wynik powinien być dwa razy wyższy. Idź jutro na krew a się nie zamartwiaj. Ja tez tak mialam a teraz już 11 tydzień ;))))

Gość gość
Brak pęcherzyka w muzgu

Gość gość
Jesli na tescie byla 2kreska nawet blada,to jestes w ciazy , a na widocznosc pecherzyka jest pewnie za wczesnie. U mnie w 4 tygodniu byl widoczny

Gość gość678
###muzg### ojjjjjjjj... Beta hcg daje 100 % pewności.