Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zona wlasnego Meza

Jak traktowac spuszczenie sie do buzi?

Polecane posty

Gość Zona wlasnego Meza

Chcialam zrobic Mezowi prezent i zrobilam Mu to ustami bo nalegal od poczatku malzenstwa ale Ja wczesniej nie chcialam sie zgodzic. Nadal nie jest to dla Mnie przyjemne ale jak juz wspomnialam to miala byc niespodzianka dla Meza wiec sie przelamalam ale nie sadzilam ze bedzie chcial do samego konca. Nie ostrzegl mnie ze dochodzi tylko nagle zalal mi buzie sperma az sie zakrztusilam a potem jeszcze przytrzymal za glowe. Od wczoraj o tym mysle i nie wiem co mam myslec.

Gość gość
Następnym razem ty siądź mu na twarzy i niech piesci buleczke i jak juz będzie mega podniecony to zacznij sikać i przyciśnij mu buzię sikulka ,jak skończysz wytrzyj buleczke o jego czolo i odejdź kręcąc ponętnie zadkiem.

Gość Zona wlasnego Meza
No to Cie zaskocze bo On juz ciagnal Mnie raz do lazienki bym w wannie na Niego nasikala. W ogole jest ciut zboczony i chce mi lizac srodek pupy ale Mu odmawiam.

Gość gość
Moja ex lubiala jak jej tryskalem do buzi ona tego pragnela i lykala sperme i oblizywala palkie

Gość Zona wlasnego Meza
zaoszczedzimy na wakacje, nie bede kupowala kosmetykow tylko sperma sie bede smarowala i maseczki robila

Gość gość
Ja tam mężowi robie loda z połykiem i nie widzę w tym nic złego. Wręcz czasem lubie jak mnie tak w łóżku sponiewiera. A czasem wole romantycznie

Gość gość
prawdziwa kobieta połyka, tyle w temacie