Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

WhiteJakub

Dziewczyna spotyka sie ze mna, ale na facebooku nie odpisuje

Polecane posty

Witam, od 6miesiecy znam moja kolezanke, od 3 tygodni krecimy ze soba. Sprawa wyglada tak: dziewczyna caly czas siedzi w domu (widze po snapach). Ona sama od siebie nie napisze do mnie na fb choc jest caly czas aktywna, ale gdy ja napisze to mozemy pisac pare godzin. Spotykamy sie prawie codziennie, tu idziemy do kina, tu u mnie tu u niej. I nie, ze siedzimy jak jacys przyjaciele, tylko jestesmy przytuleni do siebie i trzymamy sie za rece a ona kladzie glowe na moim ramieniu, a w kinie i miejscach publicznych robimy to samo. Czy to normalne ? Wydaje mi sie, ze odwzajemnia te same uczucia ktorymi ja obdarzam, bo widze, ze czasami uklada sie tak abym ja objal, albo za reke chwycil ;) A gdy wrocimy do domu, to kontakt nam sie urywa :(

Gość gość
Chce żebyś o nią zabiegał cały czas .. Też tak robiłam po 1 nie pisałam żeby się nie "narzucać" po 2 bo się wstydzilam.. I wtedy zazwyczaj każdy odpuszczał .. Ty nie odpuszczaj do momentu póki nie da Ci w REALU takich sygnałów :)

Gość gość
a calowales sie juz z nia?

Jeszcze sie z nia nie calowalem, nigdy nie mialem dziewczyny i sie nie calowalem. Wiem, ze ona tez nigdy nie miala chlopaka i sie nie calowala. Boje sie ja pocalowac :/ Mamy po 17lat

Gość gość
oj tam wszystko dobrze , nie kazdy lubi odpisywac na wiadomosci, dopoki sie spotyka w realu i jest ok, nie musisze przejmowac... ps pocaluj ja, pewnie na to czeka ... ;)

A moze ona zachowuje sie tak bo nie ma doswiadczenia ? Pierwszy raz jak ja probowalem objac, to tak dziwnie sie skulila (chocby sie mnie bala). Ale teraz jest ok, ostatnio 2 godziny przytuleni siedzielismy ;) No ok, ale kiedy pocalowac i jak? Dac jej w policzek? czy w usta, odrazu z jezyczkiem czy co? W jakich okolicznosciach ?Nie mam doswiadczenia, gdyby nie rozne fora na internecie do dzisiaj bym nie przelamal strachu i jej nie objal

Gość gość
Nie pisze do ciebie, bo pewnie nie chce się narzucać. Przecież gdyby nie chciała kontaktu z tobą, to by się nie pozwalała przytulać, nie umawiałaby się z tobą i nie pisałbyś z nią parę godzin, bo by te rozmowy kończyła. Raczej wszystko jest ok, po prostu dziewczyna nie chce, żebyś uznał ją za nachalną. A z tym całowaniem to spróbuj na początek w policzek na pożegnanie, zobaczysz jej reakcję. Jak nie da ci do zrozumienia, że jej się to nie podoba, to przy kolejnym spotkaniu możesz spróbować normalnie pocałować ją w usta, najlepiej, żebyście chwilę popatrzyli sobie w oczy i wtedy powoli zbliż swoje usta do jej, jeśli nie będzie chciała, to się wycofa.

Czyli wszystko ok ? Bo jestem na 2 grupach na fb gdzie ona jest, i sie czesto tam udziela, i odpisuje tam czesciej i szybciej niz mi na priv :( Z tym calusem w policzek mysle, ze nie bedzie problemu, bo na pozegnanie zawsze sie z 5sekund tulimy :)