Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Szanuje się kobieta tylko wtedy kiedy jest w związkach a nigdy nie uprawiała sek

Polecane posty

Gość gość
jak autor zakłada te tematy, to mam ochotę yebać się z moim chłopem do utraty tchu :)

Gość gość
Na to wychodzi

Gość gość
pamietam już kilkanaście razy i to różni jak mówili seks przed ślubem i to z kilkoma w związku brak szacunku, nawet można taką nazwać k***iła się.

Gość gość
po pierwsze to jest tak mamy kobiete i faceta, obje mają 30 lat, mieli kilka partnerów/partnerek uprawiali z nimi seks, byli razem jakiś czas mieli plany, a tu puff coś się popsuło, potem trafiają na siebie i są z sobą do końca życia, czy te dwie osoby mają szacunek do samego siebie? jak najbardziej gdyż nieszanująca się kobieta to taka, która robi to z każdym, zawsze i robi to z 20 facetami i robi to dla zabawy, ale jeśli kobieta robi tak, żeby z czegoś żyć, żeby się utrzymać, lub dziecko, to taka kobieta, jest lepszym człowiekiem niż mocherowy beret latający co niedzielę do kościoła, gdyż ta kobieta oddaję wszystko co ma, żeby ona i jej dziecko mogli jakoś żyć i taka kobieta jest lepszym człowiekiem niż ktokolwiek z nas, oczywiście nie w oczach wszystkich, ale w oczach Boga tak, w oczach Boga lepszą osobą jest ta kobieta, co robi wszystko, żeby jej dziecko miało na chleb,a sama zapomina o sobie, niż ty, który w imię Boga bluźnisz na takie kobiety, jesteś jak krzyżak, tylko, że wspólczesny, ale to ta kobieta ma pierwsze miejsce w niebiosach

Gość gość
gość 18:43 też rozmawiałem z księżmi i niestety się mylisz

Gość gość
gość dziś zależy jaki ksiądz ale tak na prawdę to jest brak szacunku do ciała

Gość gość
gość dziś Szanuj się kobieto a nie się k***isz trzymajac cnotę szanujesz się

Gość gość
Kiedyś myślałam że nie ma gorszego świra od prawika a jednak myliłam się autor tematu ten dziwak od cnoty jest stokroć gorszy

Gość gość
Szacunek to uprawianie seksu tylko wyłącznie po ślubie!!!!!!!!! DZIEWICTWO jest ważne w związku!!!!!!!!!!!! K****enie to też nie trzymanie dziewictwa do ślubu!!!!!!!!!!

Gość gość
18:59 Koleś ile razy mam mówić jestem facetem!!!!!!!!!!

Gość gość
Biedny autor tych manicznie zakladanych tematow. Penis dziecka. Dlatego nie chce, zeby dziewczyna mogla porownac. Do psychologa trzeba sie zglosic i leczyc kompleksy!

Gość gość
gość 19:03 ja pierdole, inaczej ci nie odpowiem, dobra, a więc tak, kobieta jeśli uprawia seks z chłopakiem to nie znaczy, że się kurwi, kolejne sytuacja trzymała do ślubu dziewictwo, a tu rozwód i ma kolejnego męża, a potem jeszcze dwóch, nazwiesz taką ,,kurwą" ale prawda jest taka że ma pecha i tyle, co innego gdy kobieta ma faceta, sypia z 4 dziennie i zdradza każdego z każdym, wtedy masz rację, ale gdy kobieta kogoś kocha z wzajemnością, a potem się coś psuje i miała trzech facetów przed ślubem a żadnego nie zdradzała, ma teraz męża i jest mu wierna to taka kobieta się szanuję i jest dobrą żoną!!!!!

Gość gość
Czy tylko ja jestem zdania, że fanatyków religijnych powinno się wysyłać na przymusowe leczenie? Przeraża mnie to:/