Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Problem miłosny

Polecane posty

Gość gość

Spotykam się z kolegą ona ma dziewczynę i zdradza ja ze mną , spotykamy się często i zakochalam się w nim , ostatnio dowiedziałam się że on się żeni za 2 miesiące tylko wydaje mi się ze tamtą dziewczyna wymusiła na nim ślub , kocham go bardzo co mam zrobić powiedzieć mu o tym ze się zakochalam ? Pomóżcie

Gość carownica
Co to znaczy wymusila? Jak mozna kogos przumusic do slubu?

Gość gość
Pisała do niego ze jada juz załatwiać sale i zeby nawet nic nie mówił

Gość gość
Pozniej słyszałam jak mówił kolegom ze zrobił największą glupote ze się żeni , co mam zrobić powiedzieć mu ze go kocham ? Ja wiem ze on z nią nie jest szczęśliwy bo jesteśmy z jednej wsi i znam ją

Gość gość
I co mam zrobić pomóżcie

Gość gość
Jesli on nie jest szczesliwy, to niech zerwie zaręczyny. Ludzie zycia za niego nie przeżyją.

Gość gość
To mu to powiedz, a skoro jest z nia nieszczesliwy to po kigo diabla sie z nia zeni ?? zeby za rok czy dwa sie rozwiezc ? bez sensu..

Gość gość
Właśnie oni chodzili ze sobą później się rozstali i tak w kółko, raz zerwali na pół roku ale ona później do niego napisała bo miała wesele i nie miała z kim pójść i się wtedy zeszli , niby on pisał do niej ze do siebie nie pasują ale jak widać jakoś się pogodzili, wogole jej rodzice go nie lubią mówią ze jest nie odpowiedzialny ze często pije i mówili jej żeby sir nir żeniła z nin

Gość gość
jestes glupia kochanka jeszcze klamiesz przed ta dziewczyna beznadziejnie zachowujesz sie

Gość gość
To mam jej o tym powiedzieć ze sir z nim prawie od roku spotykam ?

Gość gość
tak na serio to pogadaj z nim, uwierz mi ale to jedyne wyjście. będziesz wiedziała na czym stoisz, a on jest niedojrzały, bo uwierz mi ale tez ne brałby ślubu w takiej sytuacji jako mądry człowiek. znam ludzi co tydzień przed zrezygnowali ze ślubu więc niech nie gada że on nie może... Tylko szczera rozmowa tu coś da, powiedz że nie godzisz sie na jego ślub jesli chce z Toba być, spotykać się. chyba ze już zgodziłas się na bycie 3, a może 4 bo taki facet nie ma skrupułów.