Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ma byc pomnik smoleński na krakowskim przedmiesciu

Polecane posty

Gość gość

czy nie ,jak uważacie ,bo mnie wkurzają takie teksty że warszawiacy nie chca,warszawa jest stolicą Polski to chyba wszyscy mamy coś do powiedzenia nie tylko ci co tam mieszkaja a w katastrofie zgineli nie tylko warszawiacy

Gość gość
i tu sie mylisz, pis wygrał wybory i zrobią co zechcą. widać to na przykładzie łamania pzrez nich prawa, po prostu to robią i leją na wszystkich. wmawiają ludziom, że wszystko to przez poprzednie rządy. to łajdactwo, ale cóż, zostawią Polske opomnikowaną :(

Gość gość
jak dla mnie to możesz go postawić nawet na swojej d***e, ale nie w moim miescie!!!

Gość gość
ha ha, naród zadecydował i masz, ale kino :D pozostaje ci odpowiednie tresowanie gołębi, do przyozdabiania :P

Gość gość
Jak chcesz to postaw se pomnik w Namysłowie, proszę bardzo. Nie widzę powodu, żeby spieprzyć historyczne miejsce, jedno z niewielu naprawdę ładnych miejsc w Warszawie jakimś pomnikiem, na który nie ma tam miejsca.

Gość gość
ja pamiętam jak dziś ten dzień katastrofy i te tysiące wstrząśniętych ludzi pod palacem prezydenckim wtedy nie bylo podziałow ,ten pomnik jest niebezpieczny bo bedzie ludziom przypominał nie tylko tych co zgineli ale właśnie to ze wszyscy byli razem bez względu na sympatie polityczne a przecież komuś zależy żeby polacy byli podzieleni ktoś wtedy szybko polaków skłucił i teraz też jątrzy

Gość gość
18:50 twoje miasto to tam gdzie psy dupskami szczekają słoiku ,Warszawiacy co mieszkają od pokoleń nie mają nic przeciwko temu pomnikowi

Gość gość
oj, tam, chcecie pomnik, to postawcie go w zgodzie, bo jak nie, to jedni będą sie tam modlić, a drudzy będą obrzucać słokami i to nie z jedzeniem, ale z jego produktem.

Gość gość
do 18;56 a jakoś nie drazniło cię spieprzenie PL Zbawiciela przez obrzydliwią tęczę ,jak by nie mogła byc zainstalowana gdzie indziej ,krzyczycie o ten pomnik dla zasady bo inne rzeczy w stolicy was g... obchodzą nakrecają was na PIS to się drzecie

Gość gość
zastanawiam się co takiego strasznego zrobił ten Kaczyński że jest aż tak opluwany nawet po śmierci

Gość gość
nie idzie o niego, tylko o tych, co rządzą.

Gość gość
nie chodzi juz o pomnik, ale o miejsce, tepaki nie rozumieja, ze jest cos takiego jak jednosć stylowa, pomnik przed palacem i obok pomnika ksiecia Jozefa pasuje jak pięśc do nosa, nikt nie slucha opinii konserwatora miasta, mozna sobie bezkarnie szpecic stolicę, jak sie ma wladzę, koszmar.

Gość gość
a kiedy byłeś na Krakowskim Przedmieściu?widziałeś ten "pomnik"ze już krzyczysz o jedności stylowej ,widziałeś te podświetlane szklane kloce które stoją wzdłuż Krakowskiego Przedmieścia niby to taka jedność stylowa?jakoś nikt nie pytał czy przeszkadza tylkopostawil na chodnikach zawalidrogi

Gość gość
Sam jest jesteś ze wsi i to burak jakich mało. Ja sobie nie pozwole, zeby stawiano za moje CIĘŻKO zarobione pieniądze cuchnące pomniki to jest skandal! Ten mały karakan nie bedzie mi muwil jak mam żyć!!!