Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mistrzyniswiata90

dalsza kariera po liceum !

Polecane posty

Witam mam 17 lat i obecnie uczęszczam do liceum o profilu dziennikarskim (rozszerzenia j.ang., j. pol. , geografia) chciałabym na maturze zdawać biologie rozszerzoną i j. polski może ale to minimalne szanse ciachnę maturę z matematyki rozszerzonej. Miałam różne plany co do mojego życia ... aktualnie wymarzyłam sobie żeby zostać mgr pielęgniarką w Niemczech (tato mówił, że w niedalekiej przyszłości będą dużo zarabiać) ... drugi pomysł to żeby zostać sportowcem i zdawać na AWF ^^ obecnie dużo ćwiczę.. chodzę na basen .. ciągle się jakoś rozwijam żeby utrzymać dobrą kondychę ! Chciałabym być znanym sportowcem np jak Justyna Kowalczyk :D tylko ciekawi mnie jak to osiągnąć .. może ktoś mi doradzi albo powie mi jak wyglądają takie studia na AWF lub Ktoś kto ma podobne plany wypowie się o tym jak zamierza je osiągnać ..

Gość Namysłów województwo opolskie
Autorko jestem z miasta Namysłów zapewne znasz browar namysłów i piwa z tego browaru czyli zamkowe złoty denar rycerskie namysłów pils kuflowe przejdźmy do rzeczy po co na dziennikarstwie biologia?