Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak szybko schudłyście po porodzie?

Polecane posty

Gość gość

jak szybko schudłyście po porodzie?

Gość gość
W ciąży przytyłam 15 kg, waga wyjściowa 58. 8 miesięcy po porodzie wazę 60.

Gość gość
W pierwszej ciąży przytylam 14kg, w drugiej 11kg. Powrót do wagi wyjściowej zajął mi miesiąc :) dodam, że byłam grubo po 30.

Gość gość
a ja rok od porodu i nie potrafie schudnac

Gość gość
a ja schudłam dopiero 5 lat po 2 porodzie :)

Gość gość
w pierwszej ciąży przytyłam 25 kg i po wyjściu ze szpitala wazyłam 18 kg :o byłam załamana :o mimo karmienia piersią zawzięłam się przeszłam na dietę (od dietetyka) + duuużo ruchu i schudłam w 4 miesiące. Karmienie też pomogło. W drugiej ciązy obiecałam się pilnować i przytyłam 12 kg. Po wyjściu ze szpitala zostało mi jeszcze 6 kg. Po pól roku zostało mi jeszcze 1,5-2 kg i nie moge zrzucic, ale teraz nie mam czasu ćwiczyć bo dwójka małych dzieci....

Gość gość
i po wyjściu ze szpitala wazyłam 18 kg xxx tzn wazyłam 18 kg za dużo ;)

Gość Gaja67899
Ja przytylam 10 kg a schudlam 14 tydzien po porodzie. To bylo za szybko wg lekarza no ale co poradzic. Teraz mija 3 mc i waga w miejscu stoi :-) a to wszystko dzieki kp :-)

Gość gość
Moja była żona przytyla 30 kg zapasla się ma mega rozstępy na piersiach udach...a moja siostra rodziła w lutym i moment wróciła do rzeczywistości.

Gość gość
Prosze nie usprawiedliwiajcie ze schudlyscie dzieki kp. Ja tez karmilam kp przez 20 miesiecy i nic nie moglam schudnac. Jak hipopotam dopiero jak maly skonczyl 2 lata diety cudownie zaczely dzialac i chudlam mysle ze to hormony dopiero wtedy sie u mnie uregulowaly

Gość gość
W pierwszej ciąży przytyłam 11 kg. Waga wyjściowa 62 kg, półtora miesiąca po porodzie ważyłam 58 kg. Czułam się doskonale. Po trzech latach zaszłam w drugą ciążę. Waga wyjściowa 59,5 kg. Przytyłam 10 kg. Jestem 3 tygodnie po porodzie i ważę 60,5 kg. Marzę o 58 kg i bardzo się boję, że do takiej wagi nie wrócę, a tak bym chciała wrócić do rozmiaru 36...

z +19 kg schudłam w 8 miesiecy ;) ale moje ciało wyglądało strasznie, dlatego wziełam się konkretnie za ćwiczenia i za dbanie o moją skórę.. cellulit, rozstępy.. dramat! dużo mi pomógł krem slim cellu corretor, bielendy.. naprawde uelastycznił moją skóre i zmniejszyl rozstepy, no i zawilzyl skóre :) dla chcącego nic trudnego, za wszystkie mamuski z naprogramowymi kilogramami trzymam kciuki!

Gość gość
Ja karmiłam piersią i schudłam 6 kg w niecały miesiąc. Wyglądałam jakby mnie wypuścili z Oświęcimia, ale dziecko non stop wisiało na piersi i samo przytyło w ten miesiąc ponad 1 kg. Schudłam wtedy z 54 na 48 kg...

Gość gość
przed ciaza 58, 9 miesiac: 72, po prodzie samym 62, te 4 kg spalilam samoistnie, nie mialam ochoty jesc

Gość gość
W 9miesiecy po porodzie schudłam do wagi sprzed ciąży

Gość gość
Ja tez 9 miesiecy po porodzie. Ile czasu tylam tyle chudlam.

Gość świergotunia
Ja ważyłam przed ciążą 55kg/160cm od razu po porodzie 64kg a teraz 53 zajęło mi to 7 miesięcy

Gość gość
W ciazy przytyłam 9 kilo, waga wyjściowa 53 przy wzroście 163 cm. 3 tygodnie po porodzie waga jak przed ciąża.

Gość gość
4 miesiace, ale cwiczylam 2 tyg po porodzie, przytylam 15 kg bylam spasiona:/ od razu areobiczna6wiedera i wytrzymalosciówka a dziecko obok

Gość gość
Waga wyjściowa 54 kg. Na porodówkę poczłapałam niczym gigantyczny hipopotam (80 kg!!!). Chudłam systematycznie. Przede wszystkim na początku mój organizm był zajęty odpompowywaniem wody (jakieś 10 kg). Dzisiaj 21 miesięcy po porodzie waga pokazuje 55,5 kg ;) Docelowo na 2 latka syna planuje ujrzeć 53 kg. Największy kryzys miałam przy 63 kg ;) dłuuuuugo ta liczba nie chciała mnie opuścić.

Gość gość
Dosłownie po porodzie. W ciazy przytyłam 6 kg. Od razu poporodzie ubyło 8. Później jeszcze 5

Gość gość
W ciąży przytyłam 8 kg (dziecko ważyło prawie 4 kg). Wychodząc ze szpitala ważyłam już tyle samo co zachodząc w ciąże. Natomiast dojście do pięknego ciała (ujędrnione całe ciało, wyrzeźbione pośladki, nogi i brzuch) zajęło mi pół roku od porodu (zapisałam się na siłownię 3 miesiące po porodzie bo miałam cc więc trzeba było trochę dłużej odczekać).