Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćica

Ginekolog erotoman

Polecane posty

Gość gośćica

Kiedyś był temat gdzie niektóre kafeterianki jak lwice broniły czci i honoru ginekologów .Zawsze niesłychanie delikatnych prawych i krystalicznie aseksualnych . Wszelkie podejrzenia dwuznaczości relacji lekarz-pacjentki były kwitowane wrzaskami - w najlepszym razie .. Tak to pisała grupa kafetrianek jadąc jednocześnie na lekarki tej profesji jak dzikie . A dzis w lubuskim (jest na onecie ) proces gina odurzajacego i współżyjacego z nieprzytomnymi pacjentkami . To nie pierwszy proces o nadużycia tego typu w tej branży ostatnio . Czy może słyszałyście/spotkałyście lekarzy o lepkich propozycjach dłoniach lub spojrzeniach ?

Gość gość
dlatego potrzebne jest badanie ginekologiczne w obecności faceta ;)

Gość gość
daj link do artykułu

Gość gość
Strzelce Krajeńskie .

Gość gość
zastanawia mnie jedno. skąd ta dziewczyna wiedziała że on to zrobił skoro była uśpiona?

Gość gość
proces sie dopiero zaczal a mam wrazenie ze autorka juz osadzila tego lekarza. nie wiemy co tam zaszlo wiec nie osadzajmy szybciej niz sad.

Gość gośćica
Osądziłam bo mnie nke w******l:(

Gość gość
takich ginekologów erotomanów jest na pewno więcej ale nie każdy dopuszca się gwałtu.

Gość gość
A to lobuz z tego ginekologa, przytulam.

Gość gość
ten lekarz ma fatalną opinię na portalach oceniających lekarzy. i są to opinie sprzed kilku lat. kobiety komunikowały że coś jest nie tak ale chyba nikt się tym nie przejmował.

Gość gość
Czy rozchylanie ręką bez rękawiczki sromu pacjentki do badania sondą jest nadużyciem?

Gość gość
Autorko sa jebnieci gibekolodzy, ginekolozki chirurdzy anestezjolodzy itd. i co z tego? Po jednym przypadku mam przestac chodzic do lekarzy facetow? A co jak trafie na lesbe stomatologa?

Gość gość
16.50 aleś ty durna !! Ile ty masz lat -13 ? Czy ta lesbijka stomatolog wsadza c***aluchy poniżej pępka podczas badań i zabiegów ?akurat japa z popsutymi zębami to nie jest raczej dla takich kobiet jakiś fetysz ...