Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość12311

Myślę o zdradzie chłopaka choć go kocham!

Polecane posty

Gość gość12311

Spotykamy się od 2 lat, za rok chcemy wziąć ślub. Kocham go, ale mój M jest bardzo religijny i chce się kochać dopiero po ślubie. Na początku było mi z tym ciężko, gdyż ja do religijnych ludzi nie należę ale uszanowałam jego zasady bo go kocham. Niestety kilka tygodni temu odezwał się do mnie mój były chłopak z którym byłam kiedyś krótko i namawia mnie na niezobowiązujące spotkanie... Kocham mojego obecnego chłopaka, ale tak ciężko mi żyć bez seksu, mój organizm nie daje już rady, dlatego ta zdrada tak mnie kusi... Jestem załamana, bo czuję, że choć tego nie chcę, nie chce zdradzać... to czuję ze to zrobie, 2 lata bez seksu to dla mnie koszmar :( Jak zwalczyć tę myśl???

Gość gość
Nie zwalczaj daj się ponieść, myślę że on tez powinien zrozumieć twoje potrzeby i iść na kompromis. ( i cię zadowolić)

Gość gość
a co dopiero 3 lata bez wsadu :D

Gość gość
up

Gość gość
Co robić??

Gość gość
On jest impotentem albo ma malego ,musisz to sprawdzic ,bo moze nawet jest Gejem uwazaj bo bedzie za pozno.

Gość gość
Tylko w trójkącie będzie miał większy popęd do ciebie. Gdy zdradzisz bez chłopaka jego obecności to obludne.

Gość gość
Gdyby był religijny to wiedziałby że religia nie zabrania seksu przed ślubem. Facet zapewne ma jakieś problemy ze sobą, albo impotent, albo gej, albo ma malutkiego, ewentualnie w grę może wchodzić jeszcze bardzo konserwatywne wychowanie i wpoili mu że seks to zło i coś brudnego... chcesz ryzykować to bierz z kimś takim ślub, tylko później nie jęcz, że seks jest marny :P